Zbog pobjede Veleža navijači se šišaju na ćelavo, a neki su razbijali vozila i napadali goste restorana u Počitelju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinošnji uspjeh nogometaša mostarskog Veleža te ranije obećanje trenera Feđe Dudića rodilo je novi trend – ‘Rođeni’ se šišaju na ćelavo, javlja Klix.ba.

Prvi se nakon slijetanja na aerodrom ošišao Dudić, slijedio je direktor Džemil Šoše, potom igrači, a trend se proširio i na brojne navijače koji su noć proveli na ulicama.

Veliki uspjeh Veleža u Ateni, poraz slavnog AEK-a, podigao je na noge ljubitelje nogometa u BiH, a pravu euforiju napravio u Hercegovini.

Podsjećamo, Velež se plasirao u treće pretkolo Konferencijske lige nakon što je u dvomeču poslije boljeg izvođenja penala bio bolji od grčkog AEK-a. U trećem pretkolu Konferencijske lige ‘Rođeni’ će igrati protiv švedskog Elfsborga, koji je u dvomeču 2. pretkola u dva navrata razbio moldavski Milsami (4:0, 5:0), koji je ranije izbacio Sarajevo.

Ali, policijska izvješća govre i o drugim načinima “veselja”  nakon povijesnog uspjeha Veleža.

“PS Mostar Jug oko 23 sata obratio se J.M.(1990) i prijavio da mu je , dok se kretao sa vozilom iz pravca Čapljine prema Mostaru u mjestu Počitelj , skupina osoba u dresovima FK „Velež“ popriječila put i metalnim šipkama i drvenim palicama oštetili njegovo vozilo „VW Golf IV“ dok je on zadobio vidne ozljede na glavi te je upućen u medicinsku ustanovu. Istu noć, dvadesetak minuta ranije PU Čapljina je obaviještena od strane građana da je u mjestu Počitelj skupina više osoba došla u objekte „Kruško“ i „Kod Alje“ , bakljama i drvenim palicama napale goste  i oštetili dva vozila. Na licu mjesta izvršen je očevid i upoznat Odjel krim. policije koji poduzima daljnje mjere i radnje”, priopćila je policija HNŽ-a.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.