Zatočena Britney ne može kod Oprah, ali želi sve ispričati i ima plan za hitnu komunikaciju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Od intervjua Meghan Markle i princa Harry s Oprah Winfrey, javnost radi pressing da sličan istup napravi i Britney Spears

Brojni estradni novinari, dokumentaristi i fanovi bili bi voljni poslušati i ispričati priču pjevačice Britney Spears (39), koja već godinama vodi pravnu bitku sa svojim ocem Jamiejem Spearsom (68), koji upravlja svom njezinom imovinom. No Britney još uvijek šuti.

Otkada su Meghan Markle i princ Harry progovorili u velikom stilu u intervjuu s Oprah Winfrey, javnost radi pressing da sličan istup napravi i Britney, no ona, kako tvrdi Daily Mail, nema interes za televizijski intervju te vrste.

Ipak, kod pjevačice ipak navodno postoji želja za time da ispriča svoju stranu priče, samo je pitanje u kojem bi se to formatu moglo dogoditi.

Inače, Jamie Spears upravlja svim njezinim bogatstvom koje vrijedi 60 milijuna dolara još od 2008. godine.

Ta pravna bitka je jedna od najvrućih tema u dokumentarcu “Framing Britney”, kojeg je nedavno napravio i objavio New York Times.

Već godinama javnost izražava podršku pjevačici na razne načine, a borba za njezina prava ide do te mjere da je nastao cijeli pokret #FreeBritney.

“Napisi o tome da Britney razmatra veliki intervju u kojem bi ispričala cijelu voju priču su pretjerani i daju lažnu nadu fanovima koji su ju pozivali da izađe u javnost nakon intervjua kojeg su dali Harry i Meghan,” rekao je izvor blizak Britney Us Weeklyju.

Detaljnije je objasnio i u čemu je problem, odnosno zašto pjevačica to nije već učinila.

“Birtney bi voljela ispričati svoju stranu priče i oduvijek je htjela napisati memoare, ali stvar s imovinom kojom upravlja njezin otac sve otežava, zbog čega ova vrsta istupa nije na njezinom radaru, barem ne na onom u bližoj budućnosti,” rekao je anonimni izvor.

“Britney ne spominje intervjue. No želi pričati, a to bi mogla učiniti kroz društvene mreže, s asistencijom svojeg dečka Sama Asgharija na njegovim platformma, u slučaju da dođe do neke hitne situacije,” rekao je drugi insajder.

Podsjetimo, Jamie Spears dobio je mogućost upravljanja imovinom svoje kćeri nakon što je ona 2008. doživjela prilično javan mentalni slom te završila na psihijatrijskom liječenju, gdje je provela pet dana.

Odvjetnik njezinog oca je tvrdio da pjevačica nikada nije ni tražila da joj se vrati mogućnost upravljanja njezinom imovinom.

(Izvor: jutarnji.hr)

Share.

Comments are closed.