Dodijeljena Nagrada Europske unije za istraživačko novinarstvo

U Muzeju književnosti i pozorišne umjetnosti BiH u Sarajevu, 22. svibnja održana je dodjela Nagrade Europske unije za istraživačko novinarstvo.

Opširnije...

Otkazan sarajevski marš: Veleposlanici u BiH dali podršku LGBT osobama

Veleposlanici Švedske, Republike Italije, Ujedinjenog Kraljevstva, šef Izaslanstva EU i poseban predstavnik EU u BiH, otpravnici poslova Veleposlanstva Kraljevine Španjolske i Savezne Republike Njemačke razočarani jer je otkazan marš protiv nasilja nad LGBT osobama u Sarajevu.

Opširnije...

Procurili detalji s večere: Europski čelnici izvrijeđali Theresu May i Brexit

"Nije baš konstruktivno na ovaj način podgrijavati atmosferu", komentirala je njemačka kancelarka Angela Merkel.

Opširnije...

URED EU-a u BiH: Točni podatci EK, ali i podatci bh. vlasti

Izaslanstvo EU-a u BiH oglasilo se priopćenjem za javnost povodom medijskih navoda u vezi sa podacima o zaposlenosti u nedavno objavljenom kvartalnom ekonomskom pregledu Europske komisije za zemlje kandidate i potencijalne kandidate za članstvo u EU.

Opširnije...

BRITANIJA IZLAZI IZ EU Pregovori će trajati najmanje dvije godine, ali Britanci se još mogu predomisliti

Britanska premijerka Theresa May aktivirat će u srijedu članak 50. Lisabonskog ugovora o izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske unije i time službeno pokrenuti dvogodišnju proceduru razdruživanja.

Opširnije...

Članice EU danas su u Rimu potpisale deklaraciju o jedinstvu. Papa Franjo: Ne odupremo li se populizmu, Europa će umrijeti

U deklaraciji su iznijeta dosadašnja postignuća Unije, izazovi s kojima je danas suočena te obećanje o očuvanju jedinstva 27 članice.

Opširnije...

No comment.

Thompson

Top teme

Trach

Promo

Kolumna