Lapsus srednjoškolca doveo do povijesne odluke Europskog suda

Korisnici koji objave neki sadržaj dostupan na internetu moraju dobiti dopuštenje osobe koja stoji iza tog sadržaja, objavio je u utorak najviši sud EU-a, dajući vjetar u leđa kreativnim industrijama.

Opširnije...

DALI SMO 15 mil. eura - Međunarodna zajednica apelira na usvajanje revidirane Državne strategije za procesuiranje ratnih zločina

Izaslanstvo Europske unije u BBiH/EUSR, Misija OSCE-a u BiH i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država apeliraju na Vijeće ministara BBiH da usvoji revidiranu Državnu strategiju za rad na predmetima ratnih zločina.

Opširnije...

Francuska zabranila mobitele u osnovnoj školi

Francuski parlament danas je konačno prihvatio zabranu korištenja mobitela u osnovnim školama, što je bilo predizborno obećanje predsjednika Emmanuela Macrona koje oporba naziva "kozmetičkim".

Opširnije...

Europski sud: Hernadi je morao biti uhićen, Mađarska nije smjela to ignorirati

Europski sud u Luxembourgu u srijedu je objavio da Mađarska nije smjela ignorirati europski uhidbeni nalog u slučaju šefa MOL-a Zsolta Hernadija samo na temelju odluke njihovog državnog odvjetništva o obustavi kaznene istrage u okviru koje je Hernadi ispitan tek u svojstvu svjedoka.

Opširnije...

U svijetu ima 40 milijuna modernih robova, 12.000 u BiH

U izvješću je također, naglašeno kako razvijene zemlje uvoze proizvode vrijedne milijardama dolara, a za koje je sumnjivo u kakvim uvjetima su proizvedeni, čime se u značajnoj mjeri podržava moderno ropstvo.

Opširnije...

EU: Pripremamo kontramjere protiv SAD-a

Prethodno SAD je uveo tarife na uvoz čelika i aluminija na koje je EU odgovorila uvođenjem carina na američke proizvode.

Opširnije...

No comment.

OVDJE JE

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna