Merkel: "Nemamo namjeru mijenjati sporazum o izlasku Velike Britanije iz EU-a"

Njemačka kancelarka Angela Merkel isključila je u srijedu mogućnost promjene sporazuma o Brexitu na samitu Europske unije.

Opširnije...

rescEU: Komisija pozdravlja privremeni dogovor za jačanje civilne zaštite EU

Europski parlament i Vijeće Europske unije danas poduzeli su ključne korake prema ostvarenju političkog dogovora o planu rescEU za jačanje odgovora civilne zaštite EU na katastrofe.

Opširnije...

EU odgodio odluku o sezonskom pomicanju sata do 2021. godine

Ministri prometa zemalja članica Europske unije odlučili su odgoditi ukidanje sezonskog pomicanja sata do 2021. godine, dok je Europska komisija predlagala da sljedeća godina bude zadnja u kojoj se pomiču kazaljke dva puta godišnje, izjavio je u utorak hrvatski ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Opširnije...

Ukinut Napoleonov zakon: Francuska zabranila fizičko kažnjavanje djece

Francuski parlament izglasao je u petak zabranu fizičkog nasilja roditelja nad djecom, čime se svrstao uz bok većini zemalja članica Europske unije, iako neće biti kazni za kršenje zakona.

Opširnije...

EU zabrinuta zbog ulaganja kineskog novca na Balkanu: Grade autoceste, mostove...

Gradnja elektrana, autocesta i mostova u šest zemalja zapadnog Balkana financira se, kako kaže europski povjerenik Johannes Hahn, kineskim novcem.

Opširnije...

SCENARIJ KOJI NITKO NIJE OČEKIVAO Kako je Irska pobijedila Veliku Britaniju: 'Mjesta su se zamijenila...'

Dogovor o Brexitu velika je pobjeda za Irsku koju nitko u Velikoj Britaniji nije očekivao. Irskoj je vladi zbog toga porastao ugled u zemlji i inozemstvu.

Opširnije...

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna