Ne radi se o nekakvom triku unutar Facebooka nego o besplatnoj, aplikaciji koja se zove ‘Still friends – who deleted me’.
Korištenje ovog alata je vrlo jednostavno. Samo ga skinite na s AppStorea ili Google Playa. Nakon instalacije potrebno se logirati svojim Facebook računom i pristupnim podacima.
(Izvor: N1)