Kanye za rođendan Kim poklonio milijun dolara humanitarnu donaciju u njeno ime

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kim Kardashian jučer je proslavila 39. rođendan i u moru poklona koje je dobila pohvalila se najboljim od supruga Kanyea Westa – milijunska donacija u njeno ime u humanitarne svrhe.

Prošle godine slavni reper pokazao je svoju romantičnu stranu kada je iznenadio Kim odsvirajući joj serenadu u sobi ispunjenoj cvijećem, ali ove godine nadmašio je sva očekivanja svoje supruge.

West je donirao milijun dolara u dobrotvorne svrhe na ime Kim Kardashian, a novac je usmjeren prema organizacijama za reformu zatvora, uključujući Cut 50, projektu naziva “Pokopani živi”, Inicijativi za ravnopravnost i Koaliciji protiv recidiva.

“Dobila sam divne poklone od svoje obitelji, ali Kanye je u moje ime od njega i djece donirao milijun dolara mojim najdražim dobrotvornim organizacijama koje su se toliko borile za reforme zatvora. Zbog toga sam tako sretna”, napisala je Kardashian na Twitteru.

Slavna Amerikanka svoj 39. rođendan proslavlja već nekoliko dana. Protekli vikend uživala je sa svojim sestrama u Palm Springsu u Kaliforniji, što je podijelila s fanovima na društvenim mrežama.

Share.

Comments are closed.