Kako nanijeti rumenilo i dovesti tehniku šminkanja do savršenstva ?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koliko je dovoljno? Koliko je previše? Na koji dio obraza ga nanosimo? Ovo su najčešća pitanja s kojima se mnogi od nas susreću kad stojimo pred ogledalom s rumenilom i četkom u ruci.

Koja količina rumenila je dovoljna da zablistamo, naglasimo ljepotu lica, ali da pritom ne pretjeramo i ostavimo neukusan dojam?

Pronašli smo izjave stručnjaka koji su za Vogueobjasnili kako ispravno koristiti taj neophodan kozmetički proizvod u svakodnevnoj make-up rutini.

Naime, kada je Nars krajem 90-ih lansirao svoje revolucionarno kultno rumenilo Orgasm, nastala je revolucija u svijetu šminkanja. Nars’s Orgasm rumenilo od tada ostaje najprodavaniji proizvod, a tvrtka je Orgasm rumenila nedavno proširila na novu kolekciju koja daje ružičasti sjaj, Orgasm X koji daje još veću dozu upečatljivosti.

Savjeti za savršen make-up izgled u samo pet koraka

 

Korak 1:  Nanesite malu količinu kreme i nanesite na lice kako biste hidratizirali i pripremili kožu.

Korak 2: pomiješajte malu količinu čistog, blistavog ovlaživača koji u sebi sadrži sjaj ili prirodno sjajni temelj na  središte lica, čela, obraza i brade. Koristite blistav kremasti korektor kako biste izgladili svježe na području ispod oka i prikrili sve nesavršenosti uz pomoć soft matte korektora.

Korak 3: Nanesite tekući puder na lice, pogotovo je važno ujednačiti ten na jagodicama, mostu nosa, čela i brade.

Korak 4: blago nanesite rumenilo na obraze, razvlačeći boju prema gore i uz jagodice mekom četkom.

Korak 5: završite šminkanje bronzerom kako biste dodali dodatnu toplinu i dimenziju koži, i pređite po koži malom količinom praha.

Kako možemo nanijeti rumenilo, a da ne izblijedi ubrzo nakon nanošenja?

Nanesite krem ​​rumenilo duž jagodica, pomiješajte vrhovima prstiju do svježeg završetka, a zatim dovršite rumenilom u prahu. Slojevi ovih različitih tekstura fiksiraju se na mjestu, čineći boju obraza zaštićenom.

Pristupite rumenilu kao osnovnom alatu koji može definirati cjelokupni izgled vaše šminke. Kad se doda rumenilo na obraze, oboji kožu da izgleda prirodnije, a da obrazi izgledaju vizualno uži.

Kad se pruži duž jagodica kako bi se stvorila kontura, licu se dodaje dodatna dimenzija i struktura za profinjeniji finiš.

(Izvor: ljepotaizdravlje.hr

Share.

Comments are closed.