Elon Musk ima novu titulu: “Tehnološki kralj”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Najnoviji Muskov potez samo je nastavak prakse ekscentričnog poduzetnika koji ne prestaju zabavljati javnost svojim čudnim i šokatnim potezima.

 

Ekscentrični šef Tesle, Elon Musk, ima novu titulu. Proglasio se službeno ‘tehnološkim kraljem’, a pozicija njegova direktora financija Zacha Kirkhorna sada ima službeni naziv ‘gospodar novca’.

Kako ne bi pomislili da je sve na razini vica, iz Tesle su Muskovu novu titulu najavili u izvješću koje su predali Američkoj komisiji za reguliranje i trgovinu vrijednosnim papirima (SEC), no naglašavaju kako će Musk i Kirkhorn zadržati svoje postojeće pozicije glavnog izvršnog direktora i direktora financija.

Najnoviji Muskov potez samo je nastavak prakse ekscentričnog poduzetnika koji ne prestaju zabavljati javnost svojim čudnim i šokatnim potezima i tvitovima.

No, čini se kako Muska previše ne zabrinjavaju reakcije koje stižu sa svih strana. Ionako je trenutno zabavljen promoviranjem bitcoina i ostalih kripto valuta, a nedavno je naglasio u popularnoj emisiji 60 minutes da nimalo ne respektira SEC te da ga ne zanima njihovo mišljenje.

VEZANE VIJESTI

Share.

Comments are closed.