Oskarovac Tom Hanks i njegova supruga pozitivni na koronavirus

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson pozitivni su na koronavirus, a odmah nakon što je objavljena vijest počele su im stizati poruke podrške od brojnih kolega.Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

Američki glumac i oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson, pozitivni su na koronavirus, objavio je Hanks u srijedu na društvenim mrežama, piše Hina. Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

“Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni”, napisao je Hanks. Naveo je i da će oboje biti “testirani, promatrani i izolirani” onoliko dugo koliko bude potrebno. Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi Presleyjevog menadžera – pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija. “Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u predprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19”, navodi s u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa. Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s “tom osobom”. Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima “Philadelphija” i “Forrest Gump”.

Podrška

Reese Witherspoon, Jack Black, Sheryl Crow i brojni drugi poslali su poruke podrške Tomu Hanksu i Riti Wilson.

“Mislim na vas i molim za vas. Nadam se da ćete ozdraviti i vratiti se kući brzo”, napisala je pjevačica Sheryl Crow na svom Twitteru. Whitney Cummings našalila se kako je Tom Hanks pravi odabir za glumca koji bi mogao glumiti u filmu o koronavirusu. Alyssa Milano, Erich Bergen, Donal Logue i broji drugi poslali su poruke slavnom glumci i njegovoj supruzi.

Hanksov sin Chet Hanks izvijestio je fanove o trenutačnom stanju svojih roditelja. “Da, istina je. Moji su roditelji zaraženi koronavirusom. Oboje su u Australiji jer je tata tamo snimao film. Oboje su dobro, nisu zabrinuti, nisu u panici, no poduzet će sve zaštitne mjere”, rekao je Chet u videu koji je objavio na Instagramu.

Produkcija filma koji snima Hanks stopirana je nakon vijesti o koronavirusu, a objavljena je poruka koju je redatelj poslao cijeloj filmskoj ekipi. “O svemu ćemo vas obavještavati. Želimo da svi ostanete u kućama i da ne dolazite na posao. Sve su aktivnosti stopirane i do daljnjega se neće nastaviti. Želim da shvatite kako su zdravlje i dobrobit naše tvrtke u ovom trenutku u najvećem fokusu. Hvala svima na podršci dok se nosimo s ovako teškom situacijom”, poručio je.

(Izvor: Agencije)

Share.

Comments are closed.