Megapopularni pjevači iza rešetaka: Skandal koji potresa svijet – hvalili se snimkama zločina

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dvoje glazbenih senzacija, Jung Joon-young i Choi Jong-hoon osuđeni su za brizalno silovanje dviju žena.

Svijet K-popa prepun je bizarnih skandala koji svako malo potresaju javnost. Nisu rijetki slučajevi samoubbojstava pjevača i pjevačica, a samoozlijeđivanje i seksualna zlostavljanja sastavni su dio južnokorejske glazbene scene koja je u proteklih par godina postala planetarno popularna.

Sada su se svjetski mediji pak raspisali o strašnom slučaju koji trenutno potresa K-pop, a radi se o okrivljujućoj optužbi protiv dvojice zvijezda, Jung Joon-young i Choi Jong-hoona koji su okrivljeni za brutalno silovanje dviju žena.

Sudac u Seulu presudio je da su ove dvije mlade zvijezde krive za silovanje, a dodatna otegotna okolnost u njihovom je slučaju bila i ta što su se snimali za vrijeme seksa i pri tome se iživljavali nad žrtvama. Sud je zaključio kako su žene tretitrali kao “objekte za vlastito seksualno zadovoljstvo” te da je njihov tretman bio nehuman.

Kada su čuli presudu i Jung Joon-young i Choi Jong-hoon su počeli plakati. Navodno su djevojke silovali u dvije prilike tijekom 2016. godine.

Jung je uz to optužen i za snimanje seksa sa drugim ženama bez njihova pristanka i znanja, kao i za dijeljenje tog pornografskog sadržaja bez njihova pristanka. Za svoje je prijestupe Jung dobio šest godina zatvora, a Choi pet.

Obojica su uz to bili pripadnici internetskih grupa u kojima su se dijelile snimke amaterskog seksa, ali i šale o drogiranju i silovanju žena.

Saznaje se i da su njihove žrtve bile drogirane te nisu bile u stanju pružiti bilo kakav otpor svojim napadačima.

“Teško je i zamisliti silnu patnju koju su žrtve morale iskusiti”, rekao je sudac na kraju presude.

Obojica muškaraca morat će proći i kroz 80 sati seksualne edukacije.

Share.

Comments are closed.