Lady Gaga očekuje svoje prvo dijete

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon što je nedavno uhvaćena u strastvenom poljupcu na terasi svog doma u Miamiju s Michaelom Polanskijem, bivšim investitorom koji trenutno radi kao izvršni direktor tvrtke Parker Group, američka pjevačica, Lady Gaga, vezu je potvrdila i na društvenim mrežama, a ako je vjerovati pisanju tabloida NW, zvijezda filma ‘A Star is Born’, vezu s novim dečkom sada je podignula na višu razinu jer, kako tvrdi izvor, par očekuje svoje prvo dijete.

Otkrio je to za navedeni medij izvor blizak pjevačici koji tvrdi da je Gaga ‘oduvijek željela biti majka, a sada osjeća da je pravo vrijeme za to’. Isti je izvor otkrio kako par trudnoću nije planirao, no da je Michael sretan što su se stvari od ‘praznične romanse uozbiljile u tolikoj mjeri da postaje otac’. ‘Lady Gaga u početku je htjela dijete s Bradleyjem Cooperom, međutim, on nije bio spreman na obvezu, a njezin je biološki sat otkucavao, zato je ostvarila svoje želje s drugim muškarcem’, zaključio je izvor. Međutim, nitko od glavnih aktera još uvijek se nije oglasio povodom šuškanja o trudnoći.

Inače, da su ‘stvari’ između pjevačice i novog dečka zaista ozbiljne, svjedoče i fotografije snimljene početkom mjeseca, a na kojima je novi odabranik snimljen u društvu njezine mame. Naime, Michael je snimljen kako se zabavlja u društvu Gagine mame Cynthije za vrijeme njezinog koncerta u Miamiju. Dvojac je izgledao opušteno i dobro raspoloženo dok su iz publike pratili nastup voljene im osobe.

(izvot: story.hr)

Share.

Comments are closed.