Fox još uvijek želi vjerovati, stiže nam 11. sezona kultne serije “X-Files”

Istina je još uvijek tamo negdje…

Opširnije...

“Star Wars: The Last Jedi” – saga se nastavlja

Disney/Lucasfilm su za Star Wars Celebration dostavili obećano, konačno je objavljen prvi teaser trailer i poster za “Star Wars: The Last Jedi“.

Opširnije...

Velika samostalna izložba Emila Bobanovića Čolića

U sklopu Mostarskoga proljeća – Dana Matice hrvatske Mostar, a u suorganizaciji MH Mostar, Galerije Aluminij, Filozofskoga i Fakulteta PMOZ-a Sveučilišta u Mostaru, u četvrtak, 6. travnja u Galeriji Aluminij otvorena je velika samostalna izložba slika hrvatskoga akademskog slikara Emila Bobanovića Čolića.

Opširnije...

SVIJET POSTAJE GROZNO MJESTO U Rusiji reality show kao u filmu 'Igre gladi'

Ako ste mislili da su 'Igre gladi' samo fikcija, ili da ima još vremena prije nego svijet postane tako bolesno mjesto – prevarili ste se. U Rusiji u srpnju počinje snimanje reality showa 'Games2: Winter' čiji će sudionici potpisati ugovor kojim organizatore oslobađanju bilo kakve odgovornosti u slučaju silovanja, ozljeda i smrti. 

Opširnije...

Shemar Moore se vraća u "Zločinačke umove"

Shemar Moore će još (barem) jednom zaigrati ulogu Dereka Morgana u seriji Zločinački umovi i to za finale 12. sezone, saznaje The Wrap

Opširnije...

Jesmo li konačno otkrili prvi "Trag života" van Zemlje?

U jeci otkrića mogućnosti života na drugim planetima koje je nedavno objavila NASA, ovog mjeseca u kina nam stiže zastrašujući triler Trag života s Jakeom Gyllenhaalom, Ryanom Reynoldsom i Rebeccom Ferguson u glavnim ulogama

Opširnije...

No comment.

AKCIZE

Top teme

Trach

Promo

Kolumna