OVO MORATE VIDJETI I ČUTI - Starleta Ava želi na Pantovčak: "Predsjednica je ušla na moj teritorij, sada ću ja ući u njen"

Kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske, Ava Karabatić, hrvatska reality zvijezda i starleta kaže da će pobijediti u utrci za predsjednicu jer je "šarmantna, pametna i najljepša". "Ona ulazi u moj teritorij, a sad ću ja ući u njen. A moj teritorij je reality i starleta tako da će moj slogan biti 'Sve ćete biti zadovoljeni', što znači da će će naš narod, populus, biti zadovoljeni i zadovoljni", rekla je ova osebujna starleta.

Opširnije...

Slaven Raguž: SDA i HDZ su pričali o iseljavanju i zaključili da nema problema - ne odlaze njihovi birači

Predsjednik Hrvatske republikanske stranke (HRS) Slaven Raguž u intervjuu za Hercegovina.info govori o Zakonu o zaštiti obitelji s djecom u HNŽ-u, iseljavanju Hrvata, prijavi Federalne televizije po kojoj je ista morala platiti kaznu od 6000 maraka. Upitan zašto to nisu činile i druge hrvatske stranke Raguž kaže da je lakše plašiti narod Sarajevom.
Govorio je i o „incidentu“ na Kupresu, formiranju vlasti i ostalim aktualnostima. Upitan kakav je Hrvat koji nije omiljen ni Mostaru ni Sarajevu, Raguž odgovara -  budala.

Opširnije...

Silvije Tomašević: Papa Franjo neće priznati ni prvih sedam ukazanja u Međugorju, stajališta su mu ista kao i 2013.

Kada se Silvije Tomašević javlja za HRT iz Rima ne preispituje se je li ono što govori istina, već se pozorno sluša koje su to najnovije informacije iz Vatikana. Današnja generacija novinara uglavnom se rađala onih godina kada se Tomašević akreditirao u Vatikanu, te je jasno da su i godine rada i iskustva isklesale novinara kojem gledatelji i čitatelji vjeruju, a kojeg cijeni i Vatikan. I sam Tomašević, govoreći o svojoj dugogodišnjoj karijeri, između ostalog - kaže „kada si ovisan o istini onda si neovisan“. U intervjuu za Hercegovina.info iznosi svoje informacije o Međugorju i ukazanjima, imenovanju novih biskupa u BiH i ostalome.

Opširnije...

Josip Juratović: U BiH se mora tražiti alternativa, bh. političari ne žele u EU jer se boje 'sindroma Sanader'

Josip Juratović, poslanik u Bundestagu, kritizira vlast u BiH za stanje u zemlji. „Građani, posebno mladi, moraju se otrijezniti i shvatiti da su stranke s nacionalnim predznakom, bez obzira koje nacije, najveći neprijatelj svog naroda“, kaže Juratović uintervjuu za Deutsche Welle.

Opširnije...

Živko Budimir: Komšić, a ne Čović, potpuno je uništio oporbu kod bh. Hrvata

"Kandidatura Željka Komšića pomogla je Čoviću u ponovnom homogeniziranju tzv. hrvatske nacionalne politike i biračkoga tijela oko njega i HDZ-a i to su pokazali izborni rezultati. Poraz Dragana Čovića za Predsjedništvo BiH donio je HDZ-u od 1996. najbolji izborni rezultat. I to zahvaljujući Željku Komšiću. Bez njega takvog rezultata ne bi bilo. U svakom slučaju, to je rezultiralo i potpunim nestankom, uništavanjem oporbe unutar hrvatskog političkog nacionalnog bića u BiH. To je zasluga Željka Komšića, ne HDZ-a i Dragana Čovića", kaže Budimir.

Opširnije...

Eric Nelson: SAD prati destabilirajuću ulogu Rusije; Kina partnere ostavlja u dugovima

Vrlo je razočaravajuće koliko vremena je potrošeno u traženju konsenzusa za uspostavljenje vlasti u Bosni i Hercegovini, kazao je danas u intervju za novinske agencije FENA i SRNA veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u BiH Eric Nelson.

Opširnije...

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna