Prvi čovjek Ureda OESS-a u Mostaru posjetio Aluminij

Voditelj mostarskoga Područnog ureda Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) William Ozkaptan u petak, 14. srpnja, posjetio je Aluminij d.d. Mostar, ponukan posljednjim pozitivnim pomacima u poslovanju Hercegovačkoga diva u kojemu, kako je istaknuo, vidi potencijal za pokretanje pozitivnih pomaka u cjelokupnoj hercegovačkoj sredini.

Opširnije...

Neutralnost Interneta više nije samo „piratska“ borba

Kada pričamo o neutralnosti Interneta, generalno možemo biti zadovoljni. Internet je slobodan, na njemu možete naći sve što vas zanima, postoji deep web za razno razne istraživače, postoji dark web za one koji su u koliziji sa zakonima i još uvijek se ljudi ne cenzuriraju previše niti ih se kažnjava za skidanje pokojeg piratskog filma ili glazbenog CD-a. Iako, u Hrvatskoj imamo određenih uhićenja unazad mjesec ili dva, no to su izolirani incidenti

Opširnije...

Cigarete najskuplje u Irskoj i Engleskoj, uskoro i Francuska u tom timu

Francuska će u roku od tri godine podići cijenu cigareta na 10 eura po jednoj kutiji, kazala je u četvrtak ministrica zdravstva i time potvrdila strategiju svoje zemlje prema kojoj će cijene duhanskih proizvoda biti među najvišima u Europi.

Opširnije...

Što znači inicijativa za ukidanje carine na nelegirani aluminij?

Što znači ukidanje carinske stope za nelegirani aluminij za državni proračun, a što za hercegovačku tvornicu aluminija u Mostaru, koliko bi porasla proizvodnja te kakve bi bile realne šanse za otvaranje novih radnih mjesta? Što država može učiniti?

Opširnije...

Plaćeno partnerstvo: Instagram testira opciju koju su korisnici dugo čekali

Uz sponzorirane objave na Instagramu nalazit će se obavijest plaćeno partnerstvo, a korisnici će tagirati brand kojeg sponzoriraju

Opširnije...

Kvizovi na Facebooku kradu vam osobne podatke!

Većina je zaraženih kvizova poslužila kako bi hakeri prikupili podatke i potom ih prodali dalje

Opširnije...

No comment.

Mirotvorac

Top teme

Trach

Promo

Kolumna