Četvrto pa muško – Jole dobio sina

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Popularni pjevač Jole i njegova supruga Ana nedavno su dobili malenog sina Ivana, koji je na svijet stigao kao njihovo četvrto dijete, nakon tri predivne kćeri.

Porod je protekao u najboljem redu i mama Ana se odlično oporavila, čime svjedoče prve fotografije velike obitelji snimljene u trenutku kada je Jole stigao po nju i sinčića u rodilište. Taj trenutak nisu htjele propustiti ni njihove kćeri 13-godišnja Iva, 10-godišnja Ema i 7-godišnja Tia.

Pritom nisu skidali osmijehe s lica i spremno su pozirali fotografima koji su ih dočekli pri odlasku.

Sretan par je vijest o Aninoj trudnoći objavio krajem lipnja ove godine, a Ivan je krajem studenog nekoliko dana uranio s dolaskom na svijet u jednoj splitskoj bolnici.

Kad je supruga rekla trudna sam, ja govorim ma ajd kako je krenulo bit će i četvrta kćer, ja govorim ma nek budu blizanke – dobrodošle! Samo nek su žive i zdrave! To ne trebamo na tu temu uopće razgovarati. Bog mi je svjedok, niti tako razmišljam niti tako živim, ali da je lijepo imati i muško i žensko je. Da pitate nekog tko ima dva, tri sina bi li htio imat kćer, naravno da bi. Jel meni drago nakon tri, četiri, dobiti sina, je i da imaju malo bracu. Ima tri starije sestre, ima mladu mamu, tata isto mlad. Tako da mislim da će mu biti super, ali i da je bila četvrta kćer dobrodošla je, i sutra zetovi i neviste, svi ste dobrodošli”, otkrio je Jole ovo ljeto za IN magazin.

Share.

Comments are closed.