Zvijezda ‘Squid Gamea‘ izgubila 8 kg u 10 dana: ‘Sav taj uspjeh bio je previše, nisam stigla jesti‘

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obožavatelji su već ranije na društvenim mrežama izrazili zabrinutost zbog njezina (pre)mršavog izdanja.

HoYeon Jung, zvijezda Netflixove serije “Squid Game”, rekla je da je skinula osam kilograma u 10 dana dok je promovirala ovu hit seriju u SAD-u.

“Nije bilo vremena za jelo”, rekla je 27-godišnja južnokorejska glumica u nedavnom intervjuu i dodala: “Previše sam smršavjela. Sva odjeća koja mi je pristajala kad sam tek došla u Ameriku sada mi je preširoka.”

Obožavatelji su već ranije na Instagramu komentirali njezino (pre)mršavo izdanje.

“Uopće ne želim ispasti negativna, samo želim reći da me malo brine kad te vidim u crnoj haljini. Znam da modeli moraju održavati neku konstantnu težinu, ali molim te, daj se najedi”, komentirala je jedna obožavateljica.

“Postaješ sve mršavija i mršavija. Nadam se da si sretna i da je s tvojim zdravljem sve u redu”, komentirao je drugi obožavatelj.

“Molim te, vodi računa o svome zdravlju i prehrani… Lijepa si u svakom pogledu”, glasio je treći.

Unatoč zabrinutim komentarima, mnogi obožavatelji hvalili su glumicu, koja je glumila Kang Sae-byeok u seriji “Squid Game”. “Doslovno najljepša osoba koju sam ikada vidio”, komentirao je jedan obožavatelj, a drugi se složio: “Tako je lijepa, jesam li u pravu?”

Glumica je početkom prosinca progovorila o svom gubitku težine, okrivljujući iznenadni uspjeh serije za svoj gubitak apetita. “Nisam mogla pratiti taj brzi uspjeh ‘Squid Gamea’ jer otkako se pojavila pandemija koronavirusa, imam osjećaj da se sve događa tako brzo. Bilo mi je teško to sve pratiti. Izgubila sam 6 kilograma u tjedana dana kada je serija postigla uspjeh. Nisam mogla jesti – nije to bio stres, jednostavno mi je taj osjećaj bio nepoznat. Što se događa, tko sam ja, pitala sam se. Imala sam osjećaj kao da sam izgubila samu sebe”, rekla je tada glumica.

 

(Izvor: jutarnji.hr)

Share.

Comments are closed.