Taylor Swift briljirala od doma, Megan se pojavila s reperom, a J.Lo sve oduševila nastupom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Los Angelesu su dodijeljene American Music Awards. Emisija je išla uživo uz nezaobilazno poštivanje epidemioloških mjera. Najviše nagrada osvojili su Taylor Swift, Justin Bieber, The Weeknd i Dan + Shay

Neobična 2020. nije zaobišla ni American Music Awards dodjelu pa je manifestacija iz The Microsoft Theatrea u Los Angelesu emitirana uživo, no uz epidemiološke mjere, tek s manjim dijelom publike u studiju, a neki od glavnih protagonista nisu se pojavili uživo.

Taylor Swift, ‘AMA kraljica’ s ukupno 32 titule, sinoć je ponovno briljirala i osvojila još tri, i to u značajnim kategorijama ‘umjetnica godine’, ‘najbolji video’ i ‘omiljena ženska pop umjetnica’. Pamtljivi nastup je izostao, Taylor se uključila video porukom iz svog doma.

Po tri nagrade u sinoćnjoj ceremoniji osvojili su i Justin Bieber, The Weeknd te country duo Dan+Shay, a glumica Taraji P. Henson vodila je emisiju. Holivudska glumica Megan Fox pojavila se u studiju u društvu novog partnera, glazbenika Machine Gun Kellyja, kojem je došla pružiti podršku, a svojim je nastupom publiku najviše oduševila Jennifer Lopez.

Najveći favoriti prije dodjele bili su The Weekend i Roddy Ricch, koji su imali po osam nominacija, a same nominacije temelje se na popularnosti izvođača na raznim streaming platformama, radijskim eterima i glazbenim ljestvicama te na interakciji s fanovima.

Doja Cat je novo lice godine, a Justin Bieber i Taylor Swift najbolji su u pop-rock kategorijama. Harry Styles dodao je album godine, a Dua Lipa pjesmu godine. Omiljeni reper je Juice WRLD, a omiljena reperica Nicki Minaj. Najbolja rap pjesma je hit Cardi B i Megan Thee Stallion – “WAP”. The Weeknd je dominirao u r&b; i soul kategorijama.

Share.

Comments are closed.