Rijetki su mislili da će uspjeti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness uživali zajedno na plaži u Hamptonsu i kao uvijek, privlačili radoznale poglede.

Nakon što je proslavio nominaciju za Emmy 2020 u kategoriji za izvanrednog glavnog glumca, 51-godišnji Hugh Jackman odlučio se opustiti na plaži u Hamptonsu, a od njega se nije odvajala 64-godišnja supruga Deborra-Lee Furness.Hugh je pritom pokazao da je i dalje u top formi, dok je u kupaćim gaćicama izlazio iz osvježavajućeg mora. Njegova supruga se pak iz crne ležerne kombinacija presvukla u jednodijelni kupaćni kostim, a od sunca se štitila šeširom i ružičastim sunčanim naočalama.
Ona i Hugh česta su tema novinskih članaka obzirom na njegovu reputaciju jednog od najzgodnijih glumaca, ali i razlike u godinama unatoč kojoj imaju titulu jednog od najdugovječnijih i najstabilnijih parova Hollywooda. Ove godine slave 24. godišnjicu braka, a on je u jednom od intervjua otkrio koja je zapravo njihova tajna uspjeha.

Prije nego što smo postali roditelji, Debby i ja smo sklopili pakt da ćemo na svakom raskršću u životu, bilo ono veliko ili malo, jedno durgome pogledati u oči. Dogovorili smo se da ćemo u tim trenucima jedno drugo pitati je li to dobro ili loše za naš brak, a kad smo dobili djecu pitanje je glasilo – je li to što se događa dobro ili loše za našu obitelj? I kad god je moguće, naravno, radimo samo ono što je za našu obitelj najbolje”, otkrio je Hugh.

Supružnici su se upoznali još 1995. godine na setu ABC-jeve drame “Correlli”, a glumac je u više navrata izjavio kako mu je to bio najbolji posao na svijetu jer je baš tamo upoznao ljubav svog života. Vjenčali su se godinu dana kasnije i zajedno su posvojili dvoje djece, danas 20-godišnjeg sina Oscara i 15-godišnju kći Avu.

(Izvor: dnevnik.hr)

Share.

Comments are closed.