Prognoza vremena: Snijeg i susnježica, bura, kiša pa sunčano

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prema prognozi Federalnog ihidrometeorološkog zavoda BiH u sljedećih nekoliko dana izmjeniti će se nekoliko različitih vremenskih uvjeta – od subotnjih snijega i susnježice, potom oblaćnog i kišoviog, potom bure fo sunčanog vremena.

Subota, 21. studenoga – u središnjim i istočnim područjima sa slabim snijegom i susnježicom uglavnom prije podne. U ostalim dijelovima umjereno do pretežito oblačno vrijeme i bez padalina. Do kraja dana, postupno razvedravanje. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura od -3 do 2, na jugu do 5, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu od 10 stupnjeva.

U Sarajevu pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne sa susnježicom ili slabim snijegom. Jutarnja temperatura oko -1, a najviša dnevna oko 2 stupnja.

Nedjelja, 22. studenoga – malo do umjereno oblačno i sunčano. U jutarnjim satima sa mrazom. Po kotlinama i uz riječene tokove moguća je magla ili niska oblačnost. U većernjim satima, nešto više oblaka na sjeveru zemlje. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 5, a najviša dnevna od 3 do 8, na jugu do 11 stupnjeva.

Ponedjeljak, 23. studenoga – u sjevenim područjima umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 5 do 10, na jugu do 12 stupnjeva.

Utorak, 24. studenoga – malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječene tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 6, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 14 stupnjeva.

 

 

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.