POKUSNI KUNIĆI NISU VIŠE SAMO SIROMAŠNI Markotić priznala da se cjepivo protiv korone testira na europskoj i američkoj djeci

Pinterest LinkedIn Tumblr +

U emisiji Izdvojeno, Laudato TV-a od 23. studenoga 2021. godine na temu ‘Pandemija pod povećalom’, prof. dr. sc. Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević, između ostaloga, imala je neke od vrlo zanimljivi izjava. Najviše bure polučila je njena izjava kako se nad djecom upravo vrši eksperimentalno cijepljenje protiv COVID-a. Izjava je već postala viralna na društvenim mrežama, dok ju mediji iz nekih razloga prešućuju.

“Kažemo treba ispitati cjepivo. A, na čijoj djeci ćemo ispitati cjepivo? Brojna cjepiva su rađena u zapadnim zemljama, ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci. Na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno kad primi cjepivo. Na čijoj ćemo? Dakle, ovaj COVID prvi puta svašta izvlači, ali neke stvari stavlja u red. Dakle, sad se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj”, kazala je Markotić.

Ova njezina izjava potvrđuje teze nekih kritičara kako je posrijedi “eksperimentalno cijepljenje ljudi i djece”, a posebice u vrijeme kada se sve više zagovara i cijepljenje djece protiv kojeg se bune roditelji.

Iako au mnogi dvojili oko vjerodostojnosti nevjerojatne izjave članice Nacionalnog stožera Republike Hrvatske, istu možete poslušati od 1 h i 45 minute.

U emisiji  ssu gostovali  prof. dr. sc. Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’, Zagreb i članica Nacionalnog stožera za borbu protiv COVID-19; prof. dr. sc. mons. Vladimir Dugalić, tajnik Komisije ‘Iustitia et pax’ HBK-a, i mr. sc. vlč. Robert Šreter, teolog; dr. sc. mons. Želimir Puljić, predsjednik HBK-a i zadarski nadbiskup; prof. dr. sc. Aleksandra Korać Graovac s Katedre obiteljskog prava Pravnog fakulteta u Zagrebu te Krešimir Planinić, odvjetnik.

Ovu zanimljivu emisiju, gdje je rečeno puno toga zanimivoga, u cijelosti možete pogledati:

 

(Republikainfo.com/V.S.H.)

Share.

Comments are closed.