Omiljeni komičar Zehra opet ljubi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zlatan Zuhrić Zuhra u vezi je s Monikom Rogić, a par planira i zajedničko ljetovanje.

Domaći komičar i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra (58) ponovno ljubi i to ženu s kojom je bio u vezi prije 25 godina, piše magazin Story.
Zuhra je viđen u društvu svoje djevojke Monike Rogić dok su šetali Zagrebom. “Monika i ja prvi put bili smo u vezi prije 25 godina. Bili smo mladi i razišli se. U međuvremenu se i njoj i meni dogodio život, a sad smo ponovno zajedno”, ispričao je komičar za Story.

Zuhra je objasnio i kakav je odnos nove partnerice s njegovom bivšom, nevjenčanom suprugom Asjom Knežić s kojom ima sina Vjeku (17). “Monika i moja bivša supruga Asja znaju popiti i kavu, i nema nikakvih drama”, istaknuo je glumac.

Zlatan je otkrio i kako s Monikom planira na odmor u kolovozu na otok Brač u neku zabačenu uvalu, no nije htio precizirati. Inače, Zuhra svojim humorističnim ulogama nasmijava generacije i generacije kazališne i publike pred malim ekranima, a posljednja u nizu je ona simpatičnog policajca Branka Tadića-Tadije u seriji Nove TV “Na granici”. Poznat je i po ulozi u “Večernjoj školi”.

(Izvor: dnevni.hr)

Share.

Comments are closed.