I Macaulay Culkin podržava bizarnu inicijativu: Izbacite Trumpa iz one scene u ‘Sam u kući 2‘!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mnoštvo je prijedloga koga bi Disney, vlasnik franšize “Sam u kući”, umjesto Donalda Trumpa trebao digitalno umetnuti u film.

Volio je kamere: Filmaši otkrivaju kako se Donald Trump ugurao u ‘Sam u kući 2‘ i druge filmove
Glumac Macaulay Culkin podržao je online peticiju kojom se traži uklanjanje scene s upravo opozvanim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom iz filma “Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku”. Culkin (40) kratko je i jezgrovito reagirao na tvit o peticiji koja se pojavila prije nekoliko dana, nakon događaja na Capitolu.

“Prodano”, napisao je glumac. Reagirao je i na objavu fana koji je u kućnoj radinosti izbrisao Trumpa iz filma i objavio video na Twitteru – Culkin je napisao “Bravo”.

U filmu se mali Kevin McAllister i Trump susreću kratko u njujorškom hotelu Plaza, kojem je Trump bio vlasnik od 1988. do 1995. godine – Kevin u toj sceni Trumpa pita kako da dođe do predvorja hotela.

Mnoštvo je prijedloga koga bi Disney, vlasnik franšize “Sam u kući”, umjesto Donalda Trumpa trebao digitalno umetnuti u film snimljen 1992. godine. Među njima su, primjerice, novoizabrani američki predsjednik Joe Biden, ali i Keanu Reeves, Dolly Parton, Matt Smith ili, što se mnogima najviše sviđa – odrasli Macaulay Culkin.

Inicijatori online peticije, koja polako hvata zamah, smatraju da je, u svjetlu posljednjih događaja, film ukaljan i da Trumpu nije mjesto u jednom od filmova koje, otkako su snimljeni, širom svijeta sve TV kuće prikazuju u blagdansko vrijeme. Još u studenom prošle godine redatelj filma Chris Columbus izjavio je kako se Trump “ugurao u film” jer su snimali u njegovom hotelu.

Share.

Comments are closed.