Britney danas slavi 40. rođendan. Oglasila se fotkom i poručila: Blagoslovljena sam

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Britney Spears danas slavi 40. rođendan. Tim je povodom na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem te u opisu fotografije naglasila da je napokon sretna.

“Kakva radost! Zaručnik i ja tako smo uzbuđeni što odlazimo…Hvala ti Bože što mogu otići iz zemlje. Blagoslovljena sam”, napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Naime, Britney je prije tri tjedna oslobođena skrbništva njezinog oca Jamieja koji joj je kontrolirao život 13 godina. Skrbništvo je uspostavio i nadzirao njezin otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni.

Otkako je u lipnju u emotivnom svjedočenju otkrila privatne muke kroz koje je godinama prolazila, Spears je dobila veliku podršku javnosti te je angažirala novog odvjetnika koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. U lipnju je na sudu izjavila da je traumatizirana i da želi svoj “život natrag” što je prije moguće. Nitko od uključenih u skrbništvo u petak se nije usprotivio zahtjevu za njegovo okončanje.

Inače, Britney je jedna od najpopularnijih američkih pjevačica. Prvu pjesmu Baby One More Time objavila je u studenom 1998., a svega dva mjeseca kasnije dospjela je u vrh glazbenih ljestvica. Godinu dana kasnije u prodaju je pušten i njezin istoimeni album. Nakon objavljivanja album se veoma brzo našao na vrhovima glazbenih top lista što ga je učinilo prvim debi albumom koji je postao album godine u Sjedinjenim Državama.

Nakon toga Britney je objavila još nekoliko albuma koji su postigli svjetsku slavu. Okušala se i u glumi, a naročito ju je proslavio film Crossroads.

 

Share.

Comments are closed.