Upucavao joj se Ben Affleck, ona ga u nevjerici odbila: ‘Zašto si to učinila? Pa to sam zbilja ja!‘

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atraktivna Nivine Jay ‘unmatchala‘ je Bena Afflecka na aplikaciji za upoznavanje Raya jer je mislila kako se radi o lažnom profilu.

Ostavila je Bena Afflecka u ljubavnim jadima i potom dobila ulogu karijere u filmu koji pršti zvijezdama
Ben Affleck (48) svojevremeno je napravio profil na aplikaciji za upoznavanje Raya, koju mahom koriste bogati i slavni zbog čega je i dobila nadimak “celebrity Tinder”, a upravo ondje za oko mu je zapela atraktivna brineta Nivine Jay. Holivudski glumac i autorica knjige “Cry Baby” ubrzo su se “matchali”, no kad se Ben javio virtualnoj simpatiji, ona ga je, misleći kako se radi o lažnom profilu junaka filmova “Batman v Superman: Zora pravednika” i “Argo” – “unmatchala”!

No, uporni Affleck nedugo nakon toga javio se Jay i na Instagramu. Poslao joj je autentični video u kojemu se vidi kako, očito pokušavajući potvrditi svoj identitet, izravno u kameru govori: ‘Nivine, zašto si me ‘unmatchala’? To sam zbilja ja’.

Nepovjerljiva ljepotica snimku je objavila na svom TikToku.

https://www.tiktok.com/@nivinejay?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.jutarnji.hr%2F&referer_video_id=6958092416284921093&refer=embed

– Razmišljam o vremenu kad sam se na Rayi ‘spojila’ s Benom Affleckom i odbila ga jer sam mislila da je riječ o lažnom profilu… Oprosti, Ben – napisala je na društvenoj mreži, prenosi Daily Mail.

Već godinama se priča da je Affleck prisutan na spomenutoj aplikaciji, no dosad se nije moglo sa sigurnošću tvrditi da je profil s njegovim imenom autentičan.

Inače, aplikacija za upoznavanje Raya pokrenuta je 2015. godine i predstavljena je kao ekskluzivna platforma za upoznavanje i umrežavanje ljudi iz kreativnih industrija. Za njezino korištenje potrebno je dobiti članstvo i proći kroz rigorozan postupak provjere identiteta.

Šuška se kako se glumac Channing Tatum priključio Rayi nakon prekida s pjevačicom Jessie J, a aplikaciju je svojedobno koristila i glazbenica Demi Lovato – profil je otvorila 2016. kad se razišla s glumcem Wilmerom Valderramom.

Što se tiče oskarovca Afflecka, on se 2018. službeno razveo od kolegice Jennifer Garner s kojom ima troje djece – Violet (15), Seraphinu (12) i Samuela (9). Poslije bračnog brodoloma prvo je bio u vezi s producenticom Lindsay Shookus, a onda i s glumicom Anom de Armas. Sad se pak šuška kako miljenik žena pokušava obnoviti vezu s bivšom zaručnicom, latino divom Jennifer Lopez.

 

(izvor: jutarnji.hr)

Share.

Comments are closed.