Slavna Hurem promijenila profesiju: ‘Prodajem čokoladu, džemove i sladoled‘

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lijepa Meryem uplovila je u preduzetničke vode i sutra u samom centru Berlina otvara prvu prodavnicu zdravih slatkiša

Glumica Meryem Uzerli (36), koja je najpoznatija po ulozi Hurem u turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni” odlučila je promijeniti život iz korijena. Trenutačno živi u Berlinu i pokrenula je novi biznis koji nema baš nikakve veze s glumom.

Lijepa Meryem uplovila je u poduzetničke vode i na svom Instagram profilu najavila je da sutra u samom centru Berlina otvara prvu prodavnicu zdravih slatkiša.

Čuvena Hurem je u videu na poznatoj društvenoj mreži istakla da su svi proizvodi veganski te da jedva čeka kupcima predstaviti ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

– Sutra, 10. srpnja, otvaram svoju prvu „Nosh Nosh“ prodavnicu u Berlinu. Riječ je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelijepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti cijelim svijetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mjesto u kojem želimo da se osjećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najbolje kvalitete. U ponudi su veganske čokoladice, džemovi, “kakao na žlicu”, macaronsi, sladoled koji je najbolji na svijetu, maslinovo ulje, kava, čaj i još mnogo toga – napisala je turska glumica njemačkog podrijetla.

 

View this post on Instagram

10.july I m OPENING up my first NOSH NOSH Shop in berlin @noshnoshberlin #comingsoon 🎊😎🥰 it’s about tasty and healthy delicious pieces 🥜🍫🍧☕️🥤 this is just the start of a beautiful journey – first in berlin then hopefully all over the world ! Me and my friends created a place where we want you to feel Home 🏡 ❤️ and enjoy the highest quality of our delicious offers… Almonds / Nuts gluten-free vegan chocolate Milk chocolate Our amazing „spoon Kakao“ 😱🥰 🥄 Macarons Jams Two times world championship ice cream 🍨🥰 Olive oil Coffee Tea And many many more … visit us at NOSH NOSH Hackescher Markt @noshnoshberlin #food #healthy #gourmet #berlin #shop #hackeschermarkt #chocolate #icecream #jam #olives #oliveoil #nuts #kakao #highquality #noshnosh #noshnoshberlin #deliciouspieces 🥜

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Share.

Comments are closed.