Sajam domaćih i tradicionalnih proizvoda

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U četvrtak, 24.09.2020. godine Asocijacija za ekonomski razvoj REDAH Mostar će, u suradnji s Udrugom Referalni centar Branitelj/Borac “ZADRUGAR“, organiziati jednodnevni sajam u Mostaru na kojem je planirano da zadruge, udruženja, poduzeća i OPG-ovi izlažu i prodaju svoje poljoprivredne proizvode.

Sajam će se održati na šetalištu (bivše Lenjinovo šetalište) preko puta gradskog parka u Mostaru u periodu od 10 do 18 sati.

Cilj ovog sajma je promocija domaćih tradicionalnih proizvoda s područja Hercegovine i poticaj domaćim proizvođačima hrane i poljoprivredno-prehrambenom sektoru u Bosni i Hercegovini, a sajam je jedna od aktivnost projekta kojeg financira „Projekt razvoja tržišne poljoprivrede“ FARMA II.

FARMA II je petogodišnji program podrške poljoprivredi u BiH financiran od strane Američke agencije za međunarodni razvoj USAID i vlade Kraljevine Švedske.

Prethodni projekti sprovedeni kroz FARMA II pomogli su poljoprivrednicima BiH u povećanju prodaje i izvoza pojedinih kultura i prehrambenih proizvoda te će i ova izložbeno-prodajna manifestacija podržati male proizvođače iz Hercegovine.

Share.

Comments are closed.