Obračun migranata u Mostaru – jedan teško ozlijeđen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U županijskoj bolnici “Dr. Safet Mujić” sinoć je hospitaliziran migrant kojeg su građani uočili krvavog na cesti kod Mosta Hasana Brkića prema mostarskom naselju Tekija, o čemu su odmah izvjestili policiju i Hitnu pomoć Mostar, javlja Dnevni avaz.

Nakon što je dovezen u bolnicu, dežurni liječnik konstatirao je da je ozlijeđeni zadobio više ubodnih rana koje su nanesene oštrim predmetom te da je riječ o težim ozljedama.

Kako Avaz neslužbeno doznaje, ubodi, najvjerojatnije nožem, naneseni su mu u predjelu ruku, nogu i pogotovo lica, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Iz MUP-a HNŽ-a rečeno je da je policija nakon ovog događaja operativnim radom došla do informacija da se na jednoj adresi na mostarskom Bulevaru nalaze osobe koje se mogu dovesti u svezu s nanošenjem ozljeda.

Riječ je o državljanima Maroka, dvojici 17-godišnjaka I. B. i J. B., koji su uhićeni u 23.20 sati. Kod I. B. je pronađen nož, a kod J. B. smotuljak sa sadržajem zeljaste materije koja asocira na marihuanu, piše Dnevni avaz.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.