Jeste li isprobali hidratantnu kremu za lice koju je Reddit proglasio najboljom na svijetu?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Neutrogenina hidratantna krema za lice veliki je hit u beauty svijetu, a to su potvrdili i korisnici na Redditu.

Ako postoji internetska stranica na kojoj ćete dobiti iskrene recenzije proizvoda, to je definitivno Reddit. Bez obzira na to radi li se o filmovima, beauty svijetu ili modnoj kolekciji, možete se osloniti na ovu internetsku stranicu jer korisnici iskreno i bez zadrške recenziraju baš sve. S obzirom na to da su apsolutno iskreni, a riječ je i o uistinu velikoj internetskoj zajednici, njihove kriterije nije nimalo jednostavno zadovoljiti.

Ipak, u tome je uspjela Neutrogena zahvaljujući svojoj hidratantnoj kremi Neutrogena HydroBoost Gel Cream koja, prema subredditu Skincare Addiction, ima najviše pozitivnih recenzija. U navedenom subredditu ima više od milijun korisnika, a krema je ispunila razne zahtijeve. Najbolji dio je taj što je krema cijenovno prihvatljiva – na web shopu Feel Unique pronašli smo je po cijeni od petnaestak eura, odnosno oko 115 kn.

Kako piše Glamour Magazine, Neutrogena HydroBoost Gel Cream idealna je za ekstra-suhu kožu, a neki korisnici tvrde da im je krema u potpunosti promijenila kožu na bolje.

– Isprobala sam mnogo proizvoda kako bih riješila problem suhe i osjetljive kože te je bilo jako teško pronaći proizvod koji će je hidratizirati, a da mi nije napravio “nered” na licu. Ova je krema na licu jako lagana i prozračna, a istovremeno se jako brzo upija, napisala je korisnica. Krema nema mirisa, ne sadrži ulja i dermatološki je testirana.

Share.

Comments are closed.