Jared Leto bio u pustinji – nije imao pojma što hara svijetom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jared Leto na 12 dana se povukao u tihu meditaciju, bez mobitela i ikakve komunikacije s vanjskim svijetom, a kada se vratio kući, dočekalo ga je stanje kojemu se ni u snu nije mogao nadati.

Čak i da uopće ne gledate vijesti niti ne pratite što se događa, ne može vas zaobići alarmantna situacija zbog koronavirusa. Ipak, neki pojedinci poput glumca Jareda Leta tek su sada saznali u kakvom je stanju svijet.

Naime, 48-godišnji glumac i frontman benda “30 Seconds to Mars” bio je 12 dana u pustinji, gdje je provodio tihu meditaciju, a kada se vratio doma, dočekao ga je šok.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

“Bili smo potpuno izolirani, nije bilo mobitela, komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta. Jučer smo se vratili u potpuno novi svijet, onaj koji je promijenjen zauvijek. Šokantno. Dobivam poruke od prijatelja i obitelji iz cijelog svijeta te pokušavam pohvatati što se događa. Nadam se da ste vi i vaši dobro. Svima šaljem pozitivnu energiju. Ostanite doma, budite na sigurnom”, poručio je Leto.

Jaredovih 4,3 milijuna fanova na društvenim mrežama nisu znali da je glumac i pjevač odsutan jer je unaprijed postavio da mu se objavljuju statusi. Iako su se mnogi glazbeni festivali i društvena događanja odgodila do daljnjega, i to ne samo u Americi nego i svugdje u svijetu, Jared još uvijek nije otkazao trodnevni festival Mars Island na hrvatskom otoku Obonjanu. S bendom bi tamo trebao nastupiti u kolovozu ako se situacija s koronavirusom smiri.

(Izvor: Gloria.hr)

Share.

Comments are closed.