'PROBLEMI SA SRCEM' Opet odgođen pretres čelnicima Inicijative za Stolac

Glavna rasprava u predmetu Kaplan i ostali, koja je trebala biti održana jučer i danas otkazana je zbog navodne bolesti drugooptuženog  Ahmeta Ljubovića, piše današnji Dnevni list.

Opširnije...

Plenković izignorirao: U Hrvatskom saboru se neće održati tematska sjednica niti će biti očitovanja Pupovca koju traže neke braniteljske udruge

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u utorak kako se u Hrvatskom saboru neće održati tematska sjednica koji traže neke braniteljske udruge vezano uz sporost i nerješavanje ratnih zločina u Vukovaru, te zahtjev da se SDSS-ov saborski zastupnik Milorad Pupovac očituje o Domovinskom ratu, istaknuvši kako bi to bilo van svih uzusa i načela.

Opširnije...

Odvjetnik Olujić: Nevini vojnik HVO-a ima velike šanse protiv BiH, slučaj pokazuje da su sudovi šlampavi u procesima Hrvatima

Slučaj Dragana Bunoze, nevino optuženog i osuđenog vojnika HVO-a, koji je robijao ukupno četiri godine, pet mjeseci i 15 dana za zločin koji nije počinio, pokazao je na najbolji način kako pravosuđe može uništiti ljudski život, pogotovo imajući u vidu da je postupak protiv njega počeo još 2002. godine.

Opširnije...

KANIBAL IZ BOSANSKE KRUPE ŠOKIRAO REGIJU: Ubio, raskomadao i jeo vlastitu majku

Nekoliko stotina mještana sela Baštre u općini Bosanska Krupa došlo je na posljednji ispraćaj Nasihe Velić (60), koju je ubio i raskomadao sin Sabahudin, a onda, prema vlastitom priznanju, desetak dana jeo dijelove njezina tijela. Posmrtna povorka krenula je iz dvorišta kuće u kojoj je nesretna žena živjela sa sinom Sabahudinom, u zaseoku Velići. Suprug joj je umro prije nekoliko godina, a druga dva sina, Izudin i Fahrudin, otišla su trbuhom za kruhom.

Opširnije...

DRAMA U OPUZENU Psihički rastrojen muškarac dignuo kuću u zrak i izrezao policajca

U ponedjeljak rano ujutro završila je trinaestosatna drama koja je uznemirila Opuzen, posebno stanovnike u ulici Put Zlatinovca koji su bili evakuirani iz svojih kuća zbog eksplozije.

Opširnije...

POD LUPOM Stranke vam kradu osobne podatke

Koalicija za slobodne i poštene izbore 'Pod lupom', koja provodi građansko, nestranačko posmatranje izbora u BiH, objavila je vanredno priopćenje za medije povodom većeg broja zabilježenih prijava građana i građanki o zloupotrebi osobnih podataka u cilju glasanja putem pošte.

Opširnije...

No comment.

Pod Lupom

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna