EPOHALNO Dvije Koreje na otvaranju Olimpijskih igara pod jednom zastavom

Dvije su Koreje dogovorile kako će na otvaranju Zimskim olimpijskim igrama, koje se sljedećeg mjeseca održavaju u Južnoj Koreji, marširati zajedno, pod ujedinjenom korejskom zastavom. Tijekom mirovnih pregovora u Panmunjomu, Sjeverna i Južna Koreja dogovorile su i da će spojiti ženske hokejske momčadi koje će nastupiti kao tim.

Opširnije...

Zbog zločina nad Srbima uhićen zet Bože Ljubića

Kako pišu srpske Večernje novosti ali i ostali mediji u Crnoj Gori i Srbiji, u ponedjeljak 15. siječnja uhićen je Zdenko R. Grbavac (51), osumnjičen za zločine  nad Srbima.

Opširnije...

Jedino sutra sunčano, ostale dane kiša i snijeg

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom. Krajem dana i u večernjim satima u istočnim, središnjim i zapadnim područjima Bosne je moguća susnježica ili snijeg.

Opširnije...

'Parkovi' počinju s pripremama obnove kule hercega Stjepana u Ljubuškom

Konačni cilj je tvrđavu iznad Ljubuškog revitalizirati i turistički valorizirati. U te svrhe lokalna samouprava Ljubuški u suradnji s JP Parkovi, poduzećem koje odlukom Općinskog vijeća Ljubuški upravlja ovim lokalitetom, pokrenula je niz aktivnosti.

Opširnije...

Roditelji monstrumi zatočili svojih 13-oro djece: Vezali ih lancima i izgladnjivali

Policija u američkoj saveznoj državi Kaliforniji spasila je u nedjelju iz smrdljive i prljave sobe u obiteljskoj kući u Perrisu, gradiću 113 kilometara istočno od Los Angelesa, čak trinaestero braće i sestara, koje su ondje zatočili njihovi roditelji. Kako javlja Reuters, sve su žrtve bile teško izgladnjele i vezane lancima za krevete, a njihova dob seže od samo dvije do 29 godina.

Opširnije...

Dalipagić, gradonačelnica po izboru građana: Ovo je uzajamna ljubav

Kada bi u Mostaru došlo do izbora, građani bi za novu gradonačelnicu odabrali poznatu mostarsku odvjetnicu Nadu Dalipagić. To je pokazala anketa mostarskog portala Bljesak.info o mogućim nasljednicima sadašnjeg gradonačelnika Ljube Bešlića.

Opširnije...

No comment.

Odlazak

Top teme

Trach

Promo

Kolumna