Iz SDP-a BiH isključeni Lagumdžija, Lazović, Komšić...

Odlukom Glavnog odbora SDP-a iz ove stranke su danas, među ostalima, isključeni Zlatko Lagumdžija, Miro Lazović, Ivo Komšić, Zoran Mikulić i Rusmir Mesihović. Odlukom 67 za, 10 protiv, i 2 suzdržano iz SDP-a su još isključeni Emir Zlatar, Hakija Meholjić i Meliha Lekić, izvješćuje N1.

Opširnije...

Kancelarka Merkel i Manfred Weber na središnjem predizbornom skupu HDZ-a

Na središnjem predizbornom skupu HDZ-a za izbore za Europski parlament u subotu u Zagrebu, nazočit će i njemačka kancelarka Angela Merkel i kandidat Europske pučke stranke (EPP) za predsjednika Europske komisije Manfred Weber, izvijestili su u petak iz HDZ-a u Hrvatskoj, izvjestila je HINA.

Opširnije...

Državljanstva BiH odreklo se preko 20.500 ljudi u pet godina

Više od 20.500 građana Bosne i Hercegovine odreklo se njezina državljanstva u posljednjih pet godina pri čemu je država za ispis "zaradila" oko 10 milijuna maraka (5 milijuna eura).

Opširnije...

Odbačen prijedlog za puštanje Sanadera na slobodu

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda u petak je odbilo prijedlog obrane bivšeg premijera Ive Sanadera da ga puste iz istražnog zatvora gdje je završio nakon što mu je Vrhovni sud, početkom travnja, povisio kaznu u aferi Planinska.

Opširnije...

Otac koji je bacio djecu s prvog kata bio je ubrojiv i prijeti mu dugi zatvor

Otac koji je 28. veljače bacio četvero svoje djece s prvog kata kuće u Pagu, s visine od šest metara, u tom je trenutku bio ubrojiv, utvrđeno je vještačenjem, objavio je u petak Jutarnji list.

Opširnije...

Čović u Bleiburgu

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović položio cvijeće i upalio svijeću pred spomenikom žrtvama na Bleiburškom polju.

Opširnije...

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna