Radnici hotela "Ero" pred federalnom Vladom u Mostaru

Nezavisni sindikat zaposlenika hotela "Ero" u ponedjeljak je ispred zgrade federalnih institucija u Mostaru, u kojoj se održava sjednica Vlade FBiH, održao mirni prosvjed zbog neriješenog statusa zaposlenika tog hotela koji je prestao s radom krajem prošle godine.

Opširnije...

Intelektualci Kruga 99 tek sada tvrde da termin 'konstitutivni' potječe iz bivšeg SSSR-a

Termin 'konstitutivni', koji se koristi u BiH, svoje korjene vuče iz sovjetskih ustavnih rješenja i pogrešno se tumači od bh političkih elita, poručeno je sa današnje sesije Asocijacije neovisnih intelektualaca 'Krug 99'.

Opširnije...

Još jedna godišnjica atentata na Leutara prolazi bez pronalaska ubojica

Izaslanstvo Federalne uprave policije (FUP) danas je položilo vijence na spomen-obilježje zamjeniku ministru Federalnog ministarstva unutarnjih poslova Jozi Leutaru u sarajevskom naselju Ciglane, povodom obilježavanja godišnjice atentata na njega.

Opširnije...

Dok su se svađali oko Doma u Rami, stigli kreveti iz Njemačke

U zadnjih gotovo dvije godine vode se brojne interesno političke rasprave i prijepori "čiji je Dom i tko je koliko ulagao".

Opširnije...

Glasnović: Imamo puno spike, ali spika ne kuha rižu

Zastupnik Željko Glasnović (NH) u petak je, govoreći o stanju u hrvatskom obrazovnom sustavu i reformi obrazovanja, poručio kako je sadašnji sustav totalno neodrživ i kako se mora odmah početi raditi jer će se, u suprotnom, kasniti u slijedećem ciklusu.

Opširnije...

Topić u Zagrebu: Napretkovo poslovanje je potpuno transparentno

Predsjednik HKD Napredak prof.dr. Franjo Topić sastao se  u Zagrebu s pročelnikom Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba Tedijem Lušetićem i tom prigodom upoznao pročelnika Lušetića s rezultatima rada u 2017. te programima HKD Napredak planiranim za 2018. godinu.

Opširnije...

No comment.

Opredjeljenje ili istrebljenje

Top teme

Trach

Promo

Kolumna