U spomen na poginule branitelje otkriven spomenik na Merdžan glavi

Otkrivanjem i blagoslovom spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Merdžan glavi, završena je ovogodišnja manifestacija Lipanjske zore 2017. Spomenik su otkrila djeca poginulih branitelja.

Opširnije...

Prijavite se za turnir u Stocu, glavna nagrada 7000 maraka

Povodom obilježavanja blagdana Svetog Ilije, dana općine Stolac, općina Stolac u suradnji sa Športskim savezom općine Stolac organizira tradicionalni malonogometni turnir "STOLAC 2017" sa bogatim nagradnim fondom.

Opširnije...

Svečano proslavljena 36. obljetnica od Gospinih ukazanja

36. obljetnica Gospinih ukazanja i ove je godine svečano obilježena u Međugorju, uz brojne hodočasnike sa svih kontinenata.

Opširnije...

U SLUŽBI KRISTA: Biskup Ratko zaredio 4 nova svećenika

Mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić danas je u Mostaru zaredio četvoricu novih svećenika – vlč. Marina Krešića, fra Alena Pajića, fra Augustina Čordaša, i fra Zvonimira Pavičića. Prvi je iz Cima, drugi iz Teslića, treći s područja Župe Katedrala, a četvrti - Pavičić iz Širokog Brijega.

Opširnije...

SAMO U BiH Tragikomično maskiranje radara

Bosanski policajci očigledno su htjeli "prevariti" vozače i učiniti policijski radar što manje vidljivim, zbog čega su ga prekrili lišćem i zelenilom, što je izazvalo podsmijeh, ali i kritike.

Opširnije...

Britanski portal tvrdi: Dubrovnik su ubili kruzeri i gužve

U nedavno objavljenom članku britanskog portala iznose se problemi s kojima se suočava naše najpoznatije odredište.

Opširnije...

No comment.

ZAŠTO HRVATI ISELJAVAJU?

Top teme

Trach

Promo

Kolumna