Postignut dogovor o deblokadi regionalnog deponija 'Uborak'

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić i mještani sjevernog dijela Mostar postigli su dogovor o deblokadi regionalnog deponija 'Uborak' koji je bio blokiran proteklih deset dana.

Opširnije...

Adidas izgubio svoje crtice pred Europskim sudom - mogu ih imati i drugi

Europski sud presudio je u srijedu protiv njemačkog proizvođača sportske opreme Adidasa u dugotrajnom sporu oko loga s tri pruge, zaključivši da nije dovoljno specifičan da bi uživao pravnu zaštitu. Adidas još uvijek može uložiti žalbu Europskom sudu pravde.

Opširnije...

WHO: Nepovjerenje u cjepiva među prvih deset prijetnji javnom zdravlju

Nepovjerenje javnosti prema cjepivima znači da je svijet otišao korak nazad u borbi protiv smrtonosnih zaraznih bolesti, upozoravaju stručnjaci.

Opširnije...

U Mostaru napadnut aktivist i novinar Husein Oručević

Aktivist 'Mreže Naše društvo' Husein Oručević napadnut je u utorak jutro u Mostaru, ispred Gradske vijećnice. Oručević je napad prijavio policiji.

Opširnije...

NOVI SPREKTAKL NA KUPRESU: Nakon 1000 Ivana, ovoga ljeta na Kupresu okupit će se 1000 obitelji

Nakon najvećeg skupa u povijesti slikovite kupreške visoravni, kada je u ljeto 2017. oboren Guinnessov rekord okupljanja najviše osoba istog imena na jednom mjestu – 2.325 Ivana, Kupres za ovo ljeto priprema novi spektakl, piše HBZ-vijesti.com.

Opširnije...

Mostarski Centar za socijalni rad ne žele da roditelji manipuliraju djecom zbog Uborka i najavljuju da će s njima manipulirati - oni

Ustanova "Centar za socijalni rad Grada Mostara" u utorak je uputila apel roditeljima, prosvjednicima na lokaciji Uborak.  "Nakon saznanja i utvrđenog stanja na terenu, da se na mjestu prosvjeda građana na lokaciji Uborak nalazi i veći broj malodobnih osoba u ulozi prosvjednika, upoznaje i upozorava roditelje malodobne djece da istu ne mogu koristiti za ostvarivanje prosvjednih ciljeva", navode iz mostarskog Centra, čime daju do znanja da se problem Uborka djece mještana - ne tiče.

Opširnije...

No comment.

Izvor sukobi i nezgode jednog naroda

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna