CVITANOVIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE Treneru Dinama slomljena je ruka, ima ozljede lica i noge...

Nakon što je jučer pred vratima zgrade u kojoj stanuje napadnut trener Dinama Mario Cvitanović zatražio je liječničku pomoć u KB Sveti Duh gdje je cijelu večer proveo na pretragama i saniranju teške ozljede podlaktice.

Opširnije...

Napadnut sudac u službenim prostorijama Veleža

Policijskoj patroli na stadionu u Vrapčićima u Mostaru u srijedu u 18:45 sati prišao je delegat utakmice M.J. (1978) i prijavio da je komesar za sigurnost F.K. „Velež“ S.G.(1964) u službenim prostorima tog kluba fizički napao suca V.B.(1977).

Opširnije...

Šešelj odbio poziv u Den Haag

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je da se ne planira vratiti u Haag na žalbeni postupak, te odbacio ideju da mu sud u tom slučaju prinudno odredi odvjetnika.

Opširnije...

SUĐENJE ZA UZDOL Hero: Akcijom na Uzdol trebao je rukovoditi Buza

“Na vijestima ‘Radio Rama’ se izvještavalo o masovnim ubojstvima i klanjima. Ja nisam bio u Uzdolu, čuo sam… Akcijom na Uzdol trebao je rukovoditi komandant bataljona… To je moje mišljenje”, pojasnio je svjedok Mustafa Hero

Opširnije...

Čović se u New Yorku fotografirao s Donaldom i Melaniom Trump

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se jučer nakratko u New Yorku s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom u okviru zasjedanja Generalne skupštine UN-a.

Opširnije...

Najbolja šljivovica ove godine u Jurića

Dodjelom nagrada i zahvalnica i izvlačenjem tombole danas je završen 12. Sajam poljoprivrede prehrane i turizma „Dani šljive Prozor – Rama 2017.”

Opširnije...

No comment.

Ni'ko ni za što

Top teme

Trach

Promo

Kolumna