Saudijski princ prošetao Starim mostom

Saudijski princ sultan bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, predsjednik Glavnog odbora Kraljevine Saudijske Arabije za turizam i kulturno naslijeđe, drugog dana svoje posjeta BiH posjetio je Mostar i Hercegovinu.

Opširnije...

Čović i Vučić razgovarali o suradnji...bez pojedinosti

Prеdsjеdnik Rеpublikе Srbijе Alеksandar Vučić sastao sе u četvrtak u Bеogradu s hrvatskim članom Prеdsjеdništva BiH Draganom Čovićеm, s kojim jе razgovarao o daljnjеm unaprijеđеnju odnosa Srbijе i BiH, svеukupnim odnosima srpskog i hrvatskog naroda i situaciji u rеgiji. Ured Predsjednika Srbije kao i Predsjedništvo BiH za javnost su odaslali skoro isto priopćenje o ovom sastanku.

Opširnije...

Čović sutra ide malo do Vučića

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović susrest će se sutra, 19. srpnja 2018. godine s prеdsjеdnikom Rеpublikе Srbijе Alеksandrom Vučićem u zgradi Gеnеralnog tajništva prеdsjеdnika Rеpublikе (Andrićеv vеnac1) u Beogradu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Opširnije...

HDZ 1990 predstavio koaliciju 'Hrvatsko zajedništvo' od 12 stranaka, evo tko su mu partneri

Koaliciju Hrvatsko zajedništvo čini 12 stranaka: HDZ 1990, HKDU-a-HRAST, Hrvatske neovisne liste, Hrvatske liste za Livno, HSP-a BiH, Autohtonog HSP-a BiH, Ujedinjenih pravaša, Čapljinske neovisne stranke, Hrvatskog bloka, Prkosa iz Posavine, Kupreške neovisne liste i Demokratske obiteljske stranke. Kako je kazao predsjednik HDZ 1990, ideja vodilja ove koalicije je poniznost u služenju vlastitom narodu i vlastitoj državi.

Opširnije...

A ŠTO ZA PAR DANA? Kardinal se zahvalio Vatrenima jer su "njegovu narodu vratili radost"

Povodom osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji čestitku je uputio i vrhbosanski nadbiskup Vinko kard. Puljić.

Opširnije...

Aluminij: Mora se na vrijeme spriječiti uvođenje europskih kvota i carina na metal iz BiH

Opravdani nemir u BiH uzrokovala je potpora zemalja Europske unije prijedlogu mjera Europskoga povjerenstva za ograničavanjem uvoza čelika iz država izvan EU-a, što je jednim od odgovora Unije na carine koje su uvele Sjedinjene Američke Države, priopćili su iz mostarskog Aluminija.

Opširnije...

No comment.

"Borci" za zarod

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna