IZGLEDA DA BAŠ I NE RAZUMIJE Mladi Srbin sa zastavom ispred haškog suda došao dati potporu Mladiću

Sat i pol prije izricanja presude Ratku Mladiću došlo je do incidenta ispred sudnice, javili su mediji. Naime, neimenovani, mladi muškarac, najvjerojatnije 'dijasporac', ispred sudnice došao sa zastavom Srbije gdje su već stajali brojni članovi udruženja iz BiH koja prate izricanje presude.

Opširnije...

Trojka optužena zbog krađe identiteta za dokumente potrebne kriminalcima

 

Optužnica se odnosi na kaznena djela u kojima je vršena krađa identiteta bh. državljana te izrađivane osobne isprave CIPS sa lažnim podacima, koje su koristile osobe iz kriminalnog miljea u BiH i zemljama regije, kako bi izbjegavali raspisane potjernice i otežali njihovo otkrivanje prigodom vršenja kaznenih djela. 

Opširnije...

Žensko poduzetništvo ima pozitivan utjecaj na zaposlenost i ekonomski rast

Udruženje poslovnih žena u BiH organiziralo je u Sarajevu konferenciju na kojoj je istaknuta važnost i pozitivan utjecaj koji žensko poduzetništvo može imati na zaposlenost i ekonomski rast u BiH.

Opširnije...

HSP: Daytonskim sporazumom Hrvati su izgubili sve, a agresor i žrtva izjednačeni

Hrvatska stranke prava (HSP) s tugom se prisjeća današnjeg dana (21. studenog) i potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma čijim potpisom su Hrvati izgubili svoju poziciju i teritorij u Bosni i Hercegovini, priopćili su iz ove stranke, a povodom 22. godišnjice od dogovora tadašnjih predsjednika Hrvatske, BiH i Srbije, Tuđmana, Izetbegovića i Miloševića, u američkom gradu Dayton o prestanku ratnih djelovanja i 'raspodjeli' teriroija.

Opširnije...

Proračun Prozor-Rame za 2018. u nacrtu težak 21,7 milijuna

Na 12. sjednici Općinskog vijeća Prozor-Rama vijećnici su usvojili nacrt proračuna Općine Prozor-Rama za 2018. godinu u iznosu od 21.747.000 maraka.

Opširnije...

Dan državnosti subotom, pa neradna samo subota

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike podsjeća da je 25. studeni Dan državnosti BiH, kao i da Zakon o danu državnosti u Bosni i Hercegovini predviđa da je samo taj dan neradni  

Opširnije...

No comment.

Superhik je ovdje

Top teme

Trach

Promo

Kolumna