Zelenika svjedočio na suđenju Buzi: "Došao sam do svoje štale i kuće. Pokojna majka je ubijena pored kuće"

U nastavku suđenja Enveru Buzi, svjedok Tužiteljstva BiH Žarko Zelenika je izjavio da je njegova majka ubijena u Uzdolu općina Prozor-Rama, 14. rujna 1993. godine. Žarko Zelenika, nekadašnji pripadnik Hrvatskog vijeća obrane (HVO), ispričao je da je 14. rujna 1993. dobio obavijest da je napadnuto selo Uzdol i on je s vojnicima krenuo u ispomoć.

Opširnije...

Džaferović: SDA je pripremila svoj prijedlog izmjena Izbornog zakona BiH, HDZ-ov neće proć

Nikakve prijetnje pa ni ucjene revitalizacijom takozvane Herceg-Bosne neće pomoći HDZ-u da isposluje usvajanje HNS-ovog prijedloga izmjena Izbornog zakona BiH, poručio je zamjenik predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i član Predsjedništva SDA Šefik Džaferović.

Opširnije...

ZA KOGA JE 'ČUVAO' VAGU I PREŠU? Sin generala Kruljca 'pao' zbog droge i 800 tisuća kuna, kaže da ih je čuvao za tajanstvenog 'Toma Forda'

Kruljac tvrdi kako euri i kokain nisu njegovi. Kaže kako ih je čuvao za njemu nepoznatu osobu koja mu se putem aplikacije ‘wick.me’ predstavila kao Tom Ford.

Opširnije...

STANOVI I KUĆE NA STRINAMA BiH na korak od zakona za ispitivanje imovine političara

BiH konačno ima priliku stvoriti pravni okvir kojim bi se omogućilo ispitivanje imovine političara, a koja je predmet čestih špekupacija u bosankohercegovačkom društvu.

Opširnije...

Potpisani ugovori za donaciju građevinskog materijala

U uredu načelnika općine Prozor-Rama danas su potpisani ugovori sa Federalnim ministarstvom izbjeglih i raseljenih osoba. Ugovore su potpisali u ime Federalnog ministarstva Nada Vlašić, u ime općine Prozor-Rama načelnik dr. Jozo Ivančević i primatelji donacija Radovan Stojanović sa Uzdola, Ekrem Hubijar sa Blaca i Rasim Konjarić iz Lapsunja.

Opširnije...

DRŽALI RESTORAN Bračni par iz BiH nađen mrtav u Americi

Beživotna tijela para iz BiH, Samira Skendera (51) i njegove supruge Mirahete (49), pronađena su jučer u pet sati, nakon što su njihove kćerke čule pucnjavu u njihovoj obiteljskoj kući.

Opširnije...

No comment.

Sex, laži i video vrpce

Top teme

Trach

Promo

Kolumna