BiH i Crna Gora uskoro nude jedinstvenu ponudu za turiste

Dvadesetak ugostitelja, turističkih vodiča i djelatnika u turizmu iz zapadne Hercegovine i Crne Gore sudjelovalo je na radionici u organizaciji Razvojne agencije ZHŽ-a - HERAG i projektnih partnera, koja je održana u Grudama na Agroturizmu “Marića Gaj”.

Opširnije...

Predsjednik Nacionalne federacije američkih Hrvata posjetio Napredak

Dugogodišnji predsjednik Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA), lobist u Washingtonu te uspješan poslovni čovjek Steven Rukavina posjetio je u srijedu Hrvatsko kulturno društvo Napredak u Sarajevu gdje ga je primio predsjednik Društva prof. dr. Franjo Topić. U pratnji gospodina Rukavine bio je i mr. sc. Antun Babić, umirovljeni generalni konzul Republike Hrvatske i član Hrvatskog diplomatskog kluba.

Opširnije...

'Dani prava' na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Od 22. do 26. svibnja na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održava se tradicionalna manifestacija 'Dani prava 2017.'

Opširnije...

HRS o kazni NK Široki Brijeg: Sve se prašta, samo uspjeh nikada - 'kumovali' su i hrvatski predstavnici

Gradski odbor Hrvatske republikanske stranke Široki Brijeg reagirao je kažnjavanje NK Široki Brijeg od strane Disciplinske komisije NS BiH u  u iznosu od 25.000 KM te sedam utakmica bez gledatelja i navijača, a zbog propusta u organizaciji utakmice finala Kupa BiH protiv Sarajeva.

Opširnije...

Herceg s ministrima na proslavi u Čitluku

Polaganjem vijenaca ispred Spomen-križa za sve poginule hrvatske branitelje Brotnja, zatim svetom misom zahvalnicom i svečanom sjednicom Općinskog vijeća danas je nastavljeno obilježavanje Dana općine Čitluk.

Opširnije...

HNK Stolac ide na turnir u Zagreb

Nogometaši HNK Stolac (kategorija mlađi pioniri) sudjeluju na 22. Međunarodnom memorijalnom nogometnom turniru mladih uzdanica „Darko Mateša“ koji se od 26.05 do 28.05. 2017. održava u Zagrebu.

Opširnije...

No comment.

Thompson

Top teme

Trach

Promo

Kolumna