Radnici Aluminija održali štrajk upozorenja

Radnici Aluminija d.d. Mostar održali su u srijedu jednosatni štrajk upozorenja kako bi još jednom skrenuli pozornost na tešku situaciju u tom poduzeću.

Opširnije...

Kusturica kaže da je i do sada bio Dodikov savjetnik, a sada će mu to biti posao

Režiser Emir Kusturica izjavio je večeras u Istočnom Sarajevu da će članu Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Miloradu Dodiku uvijek pomoći savjetima koji su na dobrobit građana Republike Srpske i BiH, javlja Srna.

Opširnije...

Todorić pušten iz Remetinca; Uplaćena jamčevina od 7,5 mil kuna

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u utorak oko 17 sati izašao je iz istražnog zatvora u Remetincu gdje je smješten nakon što je 7. studenoga izručen Hrvatskoj. Nakon izlaska iz zatvora Todorić je u pratnji supruge ušao u automobil i nije davao izjave.

Opširnije...

Podignute optužnice protiv 4 osobe zbog krijumčarenja ljudi

Tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH podigao je optužnicu protiv četiri osobe, a zbog organiranog kriminala - krijumčarenja ljudi.

Opširnije...

Sarajevske četvorke sele u stan od 65 kvadrata

Premijer Sarajevske županije Adem Zolj danas je potpisao Sporazum o preusmjeravanju finansijskih sredstava radi konačnog stambenog zbrinjavanja "sarajevskih četvorki" - Muhameda, Dženete, Dženane i Lamije te  njihovih roditelja Muje i Emine Čimpo.    

Opširnije...

FRANJEVCI POZIVAJU GRAĐANE NA PIZZU Pučkoj kuhinji stigla velika pošiljka pizze iz Njemačke, kažu ima ih više nego što trebaju

Pučka kuhinja na zagrebačkom Svetom Duhu dobila je u ponedjeljak neočekivano veliku donaciju pizza pa pozivaju sve zainteresirane građane da dođu i iskoriste mogućnost potpuno besplatno pizze.

Opširnije...

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna