POD LUPOM Izbori iz 2016: Iz Općine Prozor-Rama opet ukazivali na izborne krađe

Koalicija za slobodne i poštene izbore POD LUPOM održala je danas konferenciju pod nazivom "Slobodni i pošteni izbori za sve građane.

Opširnije...

Julijana Matanović u Mostaru o knjizi o kavi i 'kada svijet ide k vragu'

U okviru programa Mostarskog porljeća 2017., u Književno druženje s jednom od najprodavanijih hrvatskih književnica Julijanom Matanović upriličeno je u Galeriji kraljice Katarine Kosače u Mostaru

Opširnije...

KAO JACK THE RIPPER Ruski serijski ubojica: Ubio 82 žene i 'bio dobar suprug i muž'

Ruski najzloglasniji serijski ubojica kazao je nedavno u jezivoj ispovijesti kako je bio dobar suprug i otac kada je prije gotovo 20 godina krenuo u ubilački pohod ubivši pritom 82 žene.

Opširnije...

Iz berlinskog muzeja ukraden zlatnik težak sto kilograma

Nepoznati provalnici ukrali su iz jednog trezora berlinskog muzeja ogroman zlatnik 'Big Maple Leaf', težak sto kila i vrijedan biše od 4 milijuna dolara, prenosi BBC. Kanadski zlatnik izrađen je od čistog 24-karatnog zlata.

Opširnije...

Sastanak Putin- Vučić u Moskvi, Srbija očekuje vojnu pomoć

Predsjednik Rusije Vladimir Putin poručio je u ponedjeljak na sastanku s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u Moskvi kako se nada da će se odnosi dviju država "razvijati pozitivno i u duhu prijateljstva, ma kako se razvijala politička situacija", dok srbijanski premijer očekuje da ruska vojna pomoć čim prije stigne u Srbiju, prenijeli su beogradski mediji iz Moskve.

Opširnije...

NAJNEOBIČNIJA PRESS KONFERENCIJA Navodna ljubavnica MOST-ovog kandidata: Nisam mu rodila vanbračno dijete

U susjednoj Hrvatskoj zahuktava se predizborna kampanja, a u kojoj se ne biraju niti riječi, niti optužbe, a niti poniženja najgore vrste, pa i blaćenja privatnog života. Nerijetko u ova predizborna igra 'okrzne' i treće osobe, usko povezane s kandidatom. Jedna od takvih je i utrka za gradonačelnika Dubrovnika, gdje je MOST-ov kandidat Maro Kristić, organizirao jednu od najneobičnijih konferencija za medije, a kako bi javnosti dao do znanja da nema vanbračno dijete. Naravno, na konferenciji je s njim sudjelovala i anatemizirana djevojka i prozvani Kristić, a potporu je dala i njegova supruga.

Opširnije...
No comment.

Europski put

Top teme

Trach

Promo

Kolumna