Gordana Tadić izabrana za glavnu tužiteljicu

Dosadašnja vršiteljica dužnosti glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH Gordana Tadić od danas je na čelu Tužiteljstva BiH, odlučeno je na sjednici Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća (VTSV). Većinom glasova članova VSTV-a (9 za, 2 protiv i 2 suzdržana) za glavnu državnu tužiteljicu izabrana je Gordana Tadić, koja od suspenzije Gorana Salihovića, odnosno od rujna 2016. godine, obnaša dužnost vršiteljice dužnosti glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH.

Opširnije...

Tvrtka Petra Ćorluke kupuje Hotel Hrvatska u Baškoj Vodi za 46,13 milijuna kuna

Vlada je u srijedu donijela odluku o izboru tvrtke Mare Alta kao najpovoljnijeg ponuđača za kupnju hotela Hrvatska u Baškoj Vodi, s ponuđenom cijenom od 46,13 milijuna kuna, a po riječima ministra državne imovine Gorana Marića, nakon prodaje hotel će biti preuređen na kategoriju 4 zvjezdice. Vlasnik tvrtke Mare Alta je hercegovački poduzetnik Petar Ćorluka, koji je svoje bogatstvo zgrnuo proizvodnjom i prodajom dvjesto različitih proizvoda u petnaest higijenskih kategorija (Violeta).

Opširnije...

NJEMU SE NE ŽURI Dobio je na tisuće maraka poticaja iz Sarajeva, pa ne brine o vlastitom odlasku

Stočanin Luka Raguž omiljeni je sugovornik sarajevskih medija kada je u pitanju grad na Bregavi. Voli on doticati sve teme koje pogađaju domaće društvo, 'zabrinut' za sveopće loše stanje u državi, u kojem on, unatoč tome, sasvim dobro funkcionira. 

Opširnije...

ZATRPANI: Mjesec dana odsječeni bez struje, FUCZ doći će do njih sanjkama

Timovi FUCZ sa motornim sanjkama (troje lake sanjke i jedne teške sa prikolicom), danas će stanovnicima odsječenog sela Kamenica kod Pala dostaviti hranu i lijekove.

Opširnije...

SKANDAL U HRVATSKOJ Montiranom ministru Tolušiću montirali prostitutku i kokain

Nacional je u najnovijem broju objavio eksplicitne i montirane fotografije ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u kompromitirajućoj situaciji s prostitutkom i kokainom. Fotografije su, tvrde u Nacionalnu dobili od anonimnog izvora, a sve je navodno razotkrila SOA.

Opširnije...

Sanja Vlaisavljević, Jurica Gudelj i Zija Dizdarević među članovima Vijeća UO BHRT-a

Upravni odbor BHRT-a je na sjednici održanoj jučer izabrao četiri člana Programskog vijeća Upravnog odbora BHRT-a iz Republike Srpske. To su Igor Tadić, Mirjana Stojisavljević, Mladen Bubonjić i Jelena Denda.
Tako su se stekli uvjeti da se konstituira Vijeće Upravnog odbora BHRT-a u sastavu Jurica Gudelj, Zija Dizdarević, Sanja Vlaisavljević, Ferida Duraković, Zlatko Topčić, Igor Tadić, Mirjana Stojisavljević, Mladen Bubonjić, Jelena Denda, saopćeno je iz BHRT-a.

Opširnije...

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna