Obilježena 15-ta godišnjica izgradnje Starog mosta

Tradicionalnom manifestacijom "Mostar ne zaboravlja prijatelje" večeras je Centar za mir i multietničku suradnju s građanima, aktivistima i prijateljima Mostara obilježio 15. godišnjicu obnove Starog mosta u Mostaru.

Opširnije...

Raguž poručio Oručeviću: Ne sam Safete, Avengersu

Predsjednik Hrvatske republikanske stranke (HRS) Slaven Raguž, komentarom i svojevrsnim priopćenjem za javnost reagirao je na posljednje istupe bivšeg gradonačelnika Mostara Safeta Oručevića. Inače HRS je nedavno zamrznuo svoje članstvo u HNS-u jer su uvjereni da sadašnji HNS "nema smisla".

Opširnije...

Šarović o mjestu predsjedavajućeg Vijeća ministara: Zašto ne?

"Suština je da SDS neće stajati po strani i gledati što to drugi rade. Jesam li spreman biti predsjedavajući Vijeća ministara BiH? Ukoliko postoji adekvatna parlamentarna većina - da. Ja ili neko drugi. Ali, prije toga treba stvoriti parlamentarnu većinu", rekao je Šarović.

Opširnije...

Bucmasti policajci u Indoneziji dobili naredbu da moraju smršavjeti

Pedesetorici indonezijskih policajaca u provinciji Istočnoj Javi naređeno je da krenu s napornim programom mršavljenja jer su previše bucmasti pa ne mogu učinkovito raditi, objavila je policija u subotu.

Opširnije...

'Sukob interesa' s Dodikom - Potpora BiH u NATO-u

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović susreo se danas sa ministricom obrane BiH Marinom Pendeš i generalima iz Oružanih snaga BiH.

Opširnije...

Ovaj čovjek, inače nigerijski imam, riskirao je svoj kako bi spasio živote 262 kršćana

“Nesebično je riskirao vlastiti život kako bi spasio članove druge vjerske zajednice koji bi, bez njegove intervencije, vjerojatno bili ubijeni”.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna