Britanska vlada upozorava svoje građane: U BiH opasnost od mina, zagađenog zraka, terorističkih napada

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Britanska vlada upozorila je svoje državljane koji namjeravaju putovati u Bosnu i Hercegovinu na probleme sa zagađenim zrakom u BiH, neeksplodirane mine, korupciju i moguće terorističke napade.
Podsjećaju da oko 9.000 britanskih državljana posjećuju BiH svake godine, te da većina posjeta protekne bez ikakvih problema.
Međutim, u posljednjoj informaciji upozoravaju na visoku razinu zagađenosti zraka, što bi moglo prouzročiti zdravstvene probleme. Kada su u pitanju potencijalne opasnosti o kojima bi Britanci trebali voditi računa tijekom boravka u BiH, izdvajaju neeksplodirane mine, posebno u izoliranim planinskim i seoskim područjima, te ističu da su poplave i klizišta u proteklim godinama pomjerili minska polja i uništili oznake kojima se upozorava na opasnost od mina, prenosi Faktor. Također ističu da bi teroristi mogli izvesti napade u BiH.
– Razina kriminala prema strancima općenito je niska, ali treba paziti na džeparenje u gradovima i u javnom prijevozu, te posebno voditi računa u područjima za koja je poznato da su turistički popularna – navodi se u informaciji.

/Republikainfo.com/
Share.

Comments are closed.