Zbog Kourtney i njenog dečka svi se ‘vrte‘ uz hit folkera iz BiH: ‘Žurim sad na ručak kod Kardashianki‘

Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘Helikopter‘ Fadila Fazlije doživio je ogroman uspjeh nakon što je njegova pjesma postala Tik Tok hit.

Pjesma “Helikopter” bosanskohercegovačkog turbofolkera Fadila Fazlije postala je pravi globalni hit, a sad je napokon dobila i videospot. Iako je snimljen prije skoro šest godina, singl je posljednjih dana doslovce zaludio svijet i to najviše zahvaljujući TikToku i reality zvijezdi Kourtney Kardashian.

Naime, pjesma na spomenutoj društvenoj mreži ima oko milijardu pregleda i više od 1,5 milijuna snimljenih videa, a trendu snimanja videa u kojima se vrte poput helikoptera pridružila su se i neka od najvećih svjetskih imena.

Sve su pokrenuli Kourtney Kardashian, njezina kći Penelope i zaručnik, roker Travis Baker, a video su zatim snimili i DJ David Guetta, pop pjevačica Britney Spears, zvijezde Tottenhama, Juventusa te mnogi drugi.

Službeni remiks i video nastali su u suradnji s EMDC Networkom, Fazlijinim dugogodišnjim partnerom, piše portal Klix.ba. Spot je sniman u Austriji te Bosni i Hercegovini, a režiju potpisuje Haris Samardžić.

“Video je tu. Bojao sam se leta, ali dušmani su me nagovorili da letim!”, izjavio je Fazlija i samouvjereno dodao kako se ne bi začudio da i na YouTubeu uskoro sruši sve rekorde.

“Žurim sad na ručak kod sestara Kardashian”, našalio se pjevač, aludirajući na ogroman uspjeh koji je njegov “Helikopter” doživio na TikToku.

 

 

(Izvor: jutarnji.hr)

Share.

Comments are closed.