VRUĆE U RAMI Ivančevića pitali za kuću na moru, ali izgleda da je mladi Grubeša puno uspješniji s nekretninama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

najava oštre kampanje ua Prozor-Ramu, razotkriva i ono što je do sada javnosti bilo nepoznato – dok iz HDZ-a prozivaju načelnika jer ima kuću obiteljsku kuću na moru na zemljištu njegovog oca, Ivančević pita kako to da mladi HDZ-ov ministar Josip Grubeša, ujedno i nositelj liste za općnsko vijeće, već ima trosoban stan u Novalji kojeg je platio 101.700 eura, ali i kuće na Buni i Stocu. “ I daj ljudi naučite više, kuća mi nije u Omišu nego u Općini Dugi Rat – Orij na adresi Đački put 30 – napravljena na zemljištu koje  je otac 1995. godine platio 40.000,00 KM...Bit ću slobodan i grubo procijeniti kako se ukupna ulaganja gospodina Grubeše, u zadnjih pet godina, mogu kretati između pola milijuna i milijun KM”, stoji u reakciji načelnika.

Iako su tranke već odavno istanule svoje kandidate za lokalne izbore, ona za sada protiče bez oštrijih sukoba. Međutom, to nije slučaj i za općinu Prozor-Rama gdje je i prije objave kandidata počeo “rat priopćenjima” između općinskih odbora HDZ 1990 koja u toj općini ima svog načelnika koji se natječe za još jedan mandat, i HDZ BiH koja također ima svog kandidata u Iliji Petroviću. Ova općina je vrlo zanimljiva jer ima najveći proračun po glavi stanovnika u državi.

No, najava oštre kampanje ua Prozor-Ramu, razotkriva i ono što je do sada javnosti bilo nepoznato – dok iz HDZ-a prozivaju načelnika jer ima kuću obiteljsku kuću na moru na zemljištu njegovog oca, Ivančević pita kako to da mladi HDZ-ov ministar Josip Grubeša, ujedno i nositelj liste za općnsko vijeće, već ima trosoban stan u Novalji kojeg je platio 101.700 eura.

Ovu zanimljivu polemiku, ‘potkovanu’ i kupoprodajnim ugovorom, odnosno priopćenje iz HDZ 1990 pročitajte: OVDJE

A priopćenje ‘izazivača’ iz HDZ BiH OVDJE

Oštro je počelo, a kako izgleda bit će….još.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.