Vlada odobrila zapošljavanje u MUP-u HNŽ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ-a uskoro dobiva još 26 novih namještenika. Naime, Vlada HNŽ-a je na sjednici održanoj 22. ožujka 2021. godine donijela odluku o davanju suglasnosti MUP-u za prijem u radni odnos ukupno 26 novih namještenika na neodređeno vrijeme, piše Dnevni list.

 Tako je za MUP HNŽ odobreno zapošljavanje višeg samostalnog referenta za nadzor i kontrolu prometne tehnike u Odjelu prometne tehnike, naoružanja i tehničke zaštite (1 izvršitelj); viši samostalni referent za upravne poslove u Odsjeku za administraciju i potporu Mostar (1 izvršitelj); viši samostalni referent za upravne poslove u Odsjeku za administraciju i potporu Stolac (1 izvršitelj); viši referent za izradu putnih isprava u Odjelu pravnih, upravnih i inspekcijskih poslova (2 izvršitelja); viši referent za knjigovodstvo u Odjelu za financijsko-računovodstvene i nadzorne poslove (1 izvršitelj); viši referent – VKV automehaničar u Odjelu prometne tehnike, naoružanja i tehničke zaštite (1 izvršitelj); viši referenti za upravne poslove u Odsjeku za administraciju i potporu Mostar (3 izvršitelja), Čapljina (1 izvršitelj), Konjic (1 izvršitelj) i Jablanica (1 izvršitelj).

Također, prima se i referent-autoelektričar u Odjelu prometne tehnike, naoružanja i tehničke zaštite (1 izvršitelj) te po jedan pomoćni radnik-čistačica u Odjelu za materijalne, investicijske i uslužne poslove te Odjelu za administraciju i potporu Neum. Zapošljava se i viši referent-tehničar za TT tehniku u Odjelu za vezu i zaštitu podataka u Upravi policije (1 referent), te po jedan viši referent za administrativno-tehničke poslove u PU Čapljina i PS Čapljina.

Odobreno je zapošljavanje i višeg referenta za administrativne poslove – tajnica u PS BS Konjic, Uprava policije (1 izvršitelj), po jedan referent-operater za KZ, informatiku i vezu u PU Mostar, Odjel za vezu i zaštitu podataka, PS BS Mostar, PS Čitluk, PS Neum i PU Konjic.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.