POGLEDAJTE Uhićen zastupnik SDS-a Nebojša Vukanović: Vikao na sudce i tjerao ih s kave na posao, dobio veliku podršku na društvenim mrežama

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zastupnik SDS-a Nebojša Vukanović jutros je bio ispred zgrade pravosudnih institucija u Trebinju gdje je pratio sudce i tužitelje dolaze li na posao na vrijeme. Verbalno se sukobio s predsjednikom Osnovnog suda u Trebinju Milana Bosića.

Vukanović je krajem prošlog tjedna dobio sedam “plavih koverti” sa 4.000 KM pravomoćnih presuda, taksi i ostalih troškova suđenja.

Predsjednika suda je prozivao “da štiti kriminalce” te mu je rekao kako će mu blokirati vozilo i izlaz iz Suda. Bosić je potom snimao njega i prepirao se s njim.

Onima koji su kasnili, postavljao je pitanja.

“Ako nema pravde za narod, neka nema mira za vlast, govorio je čuveni meksički revolucionar Zapata. Ako nema pravde za obespravljeni narod pravde i iako se oslobađaju kriminalci, neka ne bude mira za trebinjske čestite kadije sudije, tužioce. Ovo je bila mala akcija i najava onoga što slijedi. Ako ništa, možemo ih za početka tjerati da na vrijeme odlaze na posao. Trebamo ih naučiti redu ili nas neće biti”, rekao je Vukanović.

Ubrzo je Vukanović uhićen i odveden u Policijsku stanicu Trebinje te uskoro pušten, a dobiti će čak tri prekršajne prijave.

Nakon što je pušten, rekao je da će “stati u kraj najvećoj kriminalnoj grupi u Trebinju”.
“Ja sam radio najsvetiju ljudsku dužnost tako što sam stao za vrat najvećoj mafiji koju predvode predsjednici Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju”, kazao je, između ostalog, Vukanović.

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, zamjenik šefa Kluba zastupnika SDS-a Nedeljko Glamočak i zastupnik ove stranke Tomica Stojanović, kao i narodni zastupnik iz PDP-a Ljubiša Krunić su zajedno s još dvadesetak simapatizera ove stranke i stranke Nebojše Vukanovića “Za pravdu i red” negodovali ispred zgrade PU Trebinje zbog uhićenja Nebojše Vukanovića.

Nakon ove snimke Vukanović je dobio veliku podršku na društvenim mrežama.

Neki od ovih komentara je: “Dobrovoljno se javljam da želim svaku kaznu od Nebojša Vukanović platiti, a ne mogu ga kaznit koliko ću ja moć’ PLATIT’, samo da mi Nebojša dozvoli da ja placam!! Napadaj ih dalje Nebojša i nedaj lopovima mira. Ti si čovjek za pravdu i nas PONOS🙏RESPEKT”

“Trebinjci sram vas bilo, stojite i gledate kako čovjeka hapse”
“Vukan treba biti uzor svakom poštenom Bosancu i Hercegovcu”
“Policijo, sram vas bilo. Poštenog čovjeka hapsite, a mafija kafeniše” itd.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.