UFC prvakinja izazvala Kim Kardashian na borbu u kavezu: ‘Hajmo to odraditi, stavit ću povez na oči‘

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svi su komentatori fokusirani na urnebesnu svotu novca koju bi zaradile u potencijalnoj borbi…

Slavna manekenka predstavila svoju tekilu, jedna uzvanica sve je nadmašila izazovnom kombinacijom
Reality zvijezdu Kim Kardashian na meč je izazvala, ni više ni manje, nego UFC svjetska prvakinja Amanda Nunes, nakon što je sportska predsjednica Dana White komentirala koliku bi urnebesnu svotu novca zaradile u borbi.

Nema smisla spominjati da se radi o ogromnoj razlici u spremnosti, no Nunes bi rado vidjela Kardashian u oktogonskom kavezu. I dok su youtuberi uglavnom zauzeli stav kontra bivših prvakinja u svijetu boksa, čini se da je MMA strana itekako sklona pridružiti se zabavi.

https://www.instagram.com/p/CP3zB4oNwpi/?utm_source=ig_embed

Kako bilo, ta bi borba bila prilično jednostrana, s obzirom na to da se Kim trenutačno bori s razvodom od Kanyea Westa, a profesionalna boksačica već 12. put kreće u obranu titule prvakinje, koju drži od 2014.

Ipak, mnogim se obožavateljima te dvije dame ideja o borbi prilično svidjela, pa je tako jedan od njih predložio: “Amanda bi mogla srediti sve tri sestre odjednom, s jednom rukom vezanom iza leđa pobijedila bi ih za manje od minute”. Pala je i ideja da se borba odigra tako da Nunes ima povez preko očiju.

Share.

Comments are closed.