Tuga u domu bivše Spajsice: ‘Svi su se nadali da neće završiti baš ovako‘

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Brat bivše Spice Girl preminuo je u 54. godini nakon što se iznenada srušio kod kuće.

Spice Girls se vraćaju na filmska platna: U planu je nastavak kultnog filma iz devedesetih, ali bez jedne članice
Brat bivše članice grupe Spice Girl Geri Horner preminuo je u 54. godini nakon što se iznenada srušio kod kuće.

Max Halliwell završio je na intenzivnoj njezi nakon što se srušio u Berkhamstedu u Hertfordshireu, a nakon toga je tragično preminuo, prenosi Daily Mail.

Izvori bliski pjevačici, koja je u to vrijeme bila na Bliskom istoku gdje se njezin suprug, šef Formule 1 Christian, pripremao za VN Katara, rekli su za Sun da je ‘potpuno slomljena’ gubitkom brata.

“Otkako je čula da je Max završio u bolnici, to je bilo jako traumatično vrijeme za nju koje je, nažalost, završilo s najgorim mogućim ishodom. Svi koji su bliski obitelji nadali su se da neće završiti tako. Cijela obitelj se okupila no ona jedva zna što reći ili misliti, jako ga je voljela”, otkrio je izvor blizak bivšoj Spajsici.

Njihovi prijatleji često su brata i sestru opisivali kao vrlo bliske, a ona se posvetila bratu na vrhuncu svoje slave tijekom 90-ih, kada je napustila Spice Girls i otišla u Pariz kako bi pobjegla od svjetla reflektora.

Oboje su bili shrvani smrću svog oca Laurencea, koji je preminuo od srčanog udara 1993. godine. “Geri je jako voljela oca. Možda zbog pažnje koju joj je otac posvećivao s obzirom da je uvidio njezin potencijal. Možemo je nazvati tatinom curicom”, ispričao je u jednom intervjuu Max Halliwell.

Njegovu smrt policija ne tretira kao sumnjivo te se čeka iskaz mrtvozornika.

Share.

Comments are closed.