Tragedija u Kninu: Otac u parkiranom autu zaboravio dijete i otišao na posao

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Teška je ovo tragedija za cijeli Knin, malo dijete od četiri godine je preminulo u autu i mi ćemo sutra donijeti odluku o proglašenju dana žalosti. Ja ne mogu o okolnostima stradavanja, ali znam da je otac bio jako brižan prema djetetu, stalno smo ga viđali s njim i to je užasna tragedija prije svega za obitelj a onda za sve nas – rekao nam je gradonačelnik Knina Marijo Ćaćić o tragediji koja je se dogodila u utorak u Kninu, javlja Večernji list HR.

– Iza 15 sati Šibenska policija dobila je dojavu da je u Kninu u automobilu dijete bez svijesti. Nažalost utvrđeno je da je maloljetna osoba preminula. O tragediji ne možemo dati više informacija. Očevid je u tijeku – rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

– Užasna se tragedija dogodila. Čuo sam od sugrađana da je dijete od svega nekoliko godina vrtićke dobi ostalo je u automobilu cjeli dan i preminulo najvjerojatnije od vrućine. Roditelj je otišao na posao i vjerojatno je mislio da je dijete ostavio u vrtiću jer je vjerojatno spavalo. Teško je točno znati sto se dogodilo, ali to je ono sto čujem od sugrađana. Užasna je to tragedija za obitelj koju poznajem iz viđenja, i tragedija je to za sve nas u Kninu. Vjerojatno nitko, kako sam čuo, nije primijetio dijete unutra zbog zatamnjenih stakala. Užasna tragedija – rekao je poznati Kninjanin kojeg smo zamolili za informaciju što se dogodilo.

Ispred mjesta gdje je dječak preminuo u automobilu okupljali su se mještani, potpuno potreseni tragedijom uglavnom nisu komentirali. – Koliko sam čuo čovjek je odveo ženu na posao i vjerojatno je uslijed tko zna čega, tko zna kojeg pritiska zaboravio da dijete nije ostavio u vrtiću. Vjerojatno je dijete zaspalo i zbog toga je ostalo u automobilu, a danas je bilo jako vruće. Navodno je majka došla po dijete i vidjela da nema djeteta i onda je navodno došao otac i vidio sto se dogodilo. Došlo mu je tada loše i jako je teško to primio. Teška je to tragedija prije svega za tu obitelj koje je brižna i dobra – rekli su u Kninu za Večernji list HR.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić za Večernji je kazao da se dogodila strašna i nevjerojatna tragedija.

“Teška je ovo tragedija za cijeli Knin, malo dijete od četiri godine je preminulo u autu i mi ćemo sutra donijeti odluku o proglašenju dana žalosti. Ja ne mogu o okolnostima stradavanja, ali znam da je otac bio jako brižan prema djetetu, stalno smo ga viđali s njim i to je užasna tragedija prije svega za obitelj, a onda za sve nas”, rekao je gradonačelnik Knina i nastavio:

“Mlada obitelj ostala je bez malog člana. Svi smo šokirani, građani me zovu cijelo popodne. Odmah sam sazvao pročelnike da već sutra pripreme odluke o proglašenju Dana žalosti za Grad Knin. Mali grad, svi se poznajemo i svi osobno doživljavamo ovakve tragedije”, rekao je Ćaćić.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.