Romantičnom objavom na Instagramu potvrdila vezu s bubnjarom, a tvrdili su da su samo prijatelji

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kourtney Kardashian je na Instagramu objavila fotku s Travisom Barkerom kojom je potvrdila da su u vezi.

Kardashianka je objavila fotografiju na kojoj se vide samo njihove ruke, a iako Travisa nije označila, fanovi su zbog tetovaža odmah prepoznali da se radi o slavnom rokeru.

Fotografiju je u manje od jednog dana lajkalo više od 2,8 milijuna ljudi, a Kourtneyini pratitelji u komentarima nisu skrivali oduševljenje zbog službene potvrde njihove romanse.

https://www.instagram.com/p/CLYAaxaFR_H/?utm_source=ig_embed

O njihovoj vezi doznalo se u siječnju ove godine, no nijedno od njih dvoje do sada nije potvrdilo da su par.

“Godinama su bili bliski prijatelji, a u vezi su već nekoliko mjeseci. Travis je očaran Kourtney već neko vrijeme”, kazao je početkom godine izvor blizak paru za Us Magazine.

Kardashianka i slavni roker potaknuli su glasine o vezi nakon što u oboje na svojim Instagramima objavili fotografije s bazena Krisina imanja.

Godinama se kraću u istim krugovima i žive u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 15-godišnju Alabamu Luellu i 17-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece šestogodišnjeg Reigna Astona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (37), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

Share.

Comments are closed.