Razvodi se bivša misica: Bogatija je i od same britanske kraljice, a sada će prestići i Jaggera

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Njihovo bogatstvo procjenjuje se na 9.2. milijarde funti – što je veće od BDP-a mnogih zemalja poput Bahama ili Armenije.

Bivša Miss privedena nakon što je s dečkom namjerno širila koronavirus: ‘Treba ih tužiti za ubojstvo‘
Bivša misica Kirsty Bertarelli (50) bogatija je od same britanske kraljice. Model i pop kantautorica sada je postala i najbogatija britanska ‘razvedenica’.

“Ernesto i Kirsty Bertarelli s tugom potvrđuju da su se razveli”, rekao je njihov glasnogovornik za Daily Mail.

Par ima troje djece, a razvod je dogovoren za ljeto sljedeće godine. Lista najbogatijih ljudi Sunday Timesa smjestila ih je na 14. mjesto ove godine, a njihovo bogatstvo se procjenjuje na 9.2. milijarde funti – što je veće od, primjerice, BDP-a mnogih zemalja poput Bahama ili Armenije.

“Njihova odluka bila je zajednička, sporazumno su se odlučili razdvojiti”, rekao je glasnogovornik, a par je odbio govoriti o iznosu koji će biti isplaćen bivšoj Miss Velike Britanije. Kako Daily Mail neslužbeno doznaje, riječ je o nagodbi u iznosu od 350 milijuna funti.

To bi je učinilo najbogatijom razvedenicom rođenoj u Velikoj Britaniji, a do sada je bila bogatija i od same kraljice Elizabete II. Nakon razvoda bit će bogatija, primjerice, i od glazbene zvijezde Micka Jaggera, za kojeg se tvrdi da vrijedi 310 milijuna funti, Eda Sheerana (220 milijuna funti) i Adele (140 milijuna funti).

Njezina odvjetnica je barunica Fiona Shackleton, koja je zastupala princa Charlesa i Paula McCartneyja tijekom njihovih brakorazvodnih parnica. Pretpostavlja je da je Kirsty Bertarelli potpisala predbračni ugovor prije udaje za Bertarellija 2000. godine.

“Nagodba je bila velikodušnija nego što je trebala biti. Htjeli su izbjeći dug i otegnut sudski spor u Švicarskoj”, rekla je prijateljica poznate ljepotice.

Nakon što je 1988. bila okrunjena za Miss Velike Britanije, Kirsty je također bila druga pratilja na izboru za Miss svijeta te godine. Nakon toga je započela svoju karijeru u svijetu glazbe kao pop pjevačica i tekstopisac.

Share.

Comments are closed.