Poslije skandala koji im je umalo uništio brak, napokon su podijelili tajnu koju su čuvali čak 6 mjeseci

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel dobili drugo dijete, sina kojem su dali tradicionalno hebrejsko ime.

U lipnju prošle godine britanski Daily Mail je otkrio da slavni pjevač Justin Timberlake i njegovu supruga glumica Jessica Biel čekaju drugo dijete, a šest mjeseci nakon potvrdili su vijest o novoj prinovi u svojoj obitelji.

39-godišnji Justin i godinu dana mlađa Jessica dobili su dječaka, a sretnu novost Justin je otkrio u showu Ellen DeGeneres. To im je drugo dijete, nakon što su prije pet godina dobili također dječaka imena Silas.

“Ime mu je Phineas, sjajan je, jako sladak i nitko od nas ne spava. Ali smo preuzbuđeni, ne možemo biti sretniji i zahvalniji”, izjavio je Justin pred kamerama.

Iako nama možda neuobičajeno ime Phineas je često ime u Americi koje ima hebrejsko podrijetlo, potiče od riječe Pinchas što znači proročanstvo.

Ellen je Justina pitala je li nešto drugačije u odnosu na rođenje prvog sina, a on se našalio na taj račun.

“Više se ne viđamo. Ne, ne, jako nam je zabavno. Silas je jako uzbuđen”, izjavio je.

Justin i Jessica u javnosti nisu zajedno snimljeni još od ožujka prošle godine, a vjeruje se da cijelo vrijeme borave u svom domu u Big Skyu u Montani, a na društvenim su mrežama podijelili tek nekoliko zajedničkih fotografija.

Sve to dogodilo se nakon Justinove navodne afere s 31-godišnjom glumicom Alishom Wainwright s kojom je snimljen tijekom jednog noćnog izlaska u New Orleansu prije osam mjeseci kada su snimali zajedno film u kojem glume ljubavnike.

Na fotografijama Justin dodiruje Alisino koljeno i drži je za ruku, a svjedoci su rekli da nije nosio vjenčani prsten i da je dvojac izgledao poprilično blisko. Dva tjedna kasnije pjevač je svojoj supruzi uputio javnu ispriku putem društvenih mreža.

“Izbjegavam tračeve koliko god mogu, ali smatram da je za moju obitelj važno da se izjasnim o nedavnim glasinama koje su nanijele štetu ljudima koje volim. Prije nekoliko tjedana sam pokazao veliku pogrešku u prosudbi, ali da budem jasan, između mene i moje kolegice nije se ništa dogodilo”, izjavio je tada Justin.

Jessica nikada nije javno komentirala tu situaciju, baš kao ni Alisa koja se posvetila svojoj karijeri, no čini se da je Justinu sve oprošteno.

(Izvor: dnevnik.hr)

Share.

Comments are closed.