PONOVNO BROJANJE Glasove BH Bloka prebacivalu SDA-u

Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Glavnom centru za brojanje glasova jučer su, po naredbi Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) BiH, ponovno brojani glasovi na određenim biračkim mjestima. Tim povodom na svom Twitter profilu oglasio se zastupnik SDP BiH u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Irfan Čengić (SDP) koji je sudjelovao u prebrojavanju glasova.

“Bio sam na prebrojavanju glasova u Zetri za Mostar. Dokazali smo svaku nepravilnost, na prebrojavanju vratili mandat Emini Ćorić. Vjerujem da ćemo do kraja procesa vratiti i ukradeni mandat PMP (Prva mostarska partija), jer su u sustav uneseni pogrešni podaci, a ne oni iz zapisnika. Desetine glasova BH Bloka prebačeni u glasove SDA koalicije i to samo na par otvorenih kutija”, napisao je Čengić na svom Twitter nalogu.

On je objavio i fotografiju upisanih rezultata jednog Biračkog mjesta i rezultata nakon prebrojavanja.

“Ovo Biračko mjesto je u centru grada, možete misliti što rade u manje urbanim mjestima”, dodao je Čengić.

Ispod jedne fotografije one je napisao:”Ali posebna smijurija su preferencijalni glasovi SDA koalicije, ljudi po 100 glasova dopisivali kandidatima na biračkom mjestu. Onda se hvalisaju “glasovima”. 60-ak glasova BH bloja pronađeno u “glasovima” SDA.”, napisao je Čengić.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.