Otišao je Panonski mornar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Đorđe Balašević tijekom dugogodišnje karijere stekao je status legende čija se glazba sluša na prostorima cijele bivše Jugoslavije.

Legendarni glazbenik i kantautor Đorđe Balašević preminuo je u 68. godini života, javlja portal Blic. Prije nekoliko dana završio je preventivno u bolnici nakon što se posljednjih deset dana bori s upalom pluća.

67-godišnji Đorđe liječio se kod kuće, ali nakon što su mu se simptomi pogoršali, primljen je u beogradsku Infektivnu kliniku.

Đorđe je prije dvije godine doživio infarkt, što je zabrinulo i rastužilo tisuće njegovih obožavatelja, a tada je bio hospitaliziran u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici nakon što su mu ugrađeni stentovi.

Srbijanski pjevač, tekstopisac, pjesnik, glumac i redatelj Đorđe Balašević tijekom dugogodišnje karijere stekao je status legende čija se glazba sluša na prostorima cijele bivše Jugoslavije. Publiku je osvojio romantičnim baladama i šansonama, a njegovi su stihovi postali i neizbježni citati na društvenim mrežama.

Share.

Comments are closed.