NE SMIJE BITI BLOKADA Čović sa američkim veleposlanikom o Izbornom zakonu, formiranju Federalne vlade, pravosuđu (a, bila je i Marilyn)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Veleposlanik se danas sastao sa drugim zamjenikom predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Draganom Čovićem kako bi poručio da pokazivanje ozbiljnosti na putu EU znači dijalog i djelovanje na ograničena, ali značajna poboljšanja Izbornog procesa, integriteta pravosuđa i vladavine zakona”, objavljeno je na službenom Twitter profilu Veleposlanstva SAD-a u BiH.

Također je navedeno da “formiranje vlade Federacije BiH, reforme integriteta izbora i funkcija države ne smiju biti blokirani i trebaju se nastaviti odvijati paralelno”.

I prvi čovjek HDZ-a je na Twitteru objavio je nešto drukčiju informaciju s nešto drukčijim redoslijedom tema razgovora na sastanku sa američkim veleposlanikom.

“Sa veleposlanikom Ericom Nelsonom o hitnoj potrebi potpune provedbe Sporazuma o Mostaru i o izmjenama Izbornog zakona BiH koji ostaje visoki preduvjet za naše članstvo EU 2021. godine, kao i svih ostalih 14 prioriteta Europske komsije”, napisao je Čović.

/Republikainfo.com/

 

Share.

Comments are closed.