Mostarski HDZ organizirao humanitarnu izložbu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mostarski HDZ u nedjelju je u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača otvorio humanitarnu prodajnu izložbu ‘Adventski kontRAST’. Kako su istaknuli iz Organizacijskog odbora HDZ BiH Mostar, cjelokupan novac od prodaje nakita, skulptura, čestitki i umjetničkih slika upotrijebit će se u humanitarne svrhe za najpotrebitije žitelje Mostara.

“Večeras smo dokazali i pokazali kako se isplatio sav naš trud proteklih dana i mjeseci. Večeras smo pokazali kako se uistinu tisuće svijeća mogu zapaliti od jedne, a život te svijeće se nije umanjio i kako sreća nikad nije umanjena kada je podijeljena s drugima. Hvala svima koji su večeras bili s nama u Galeriji kraljice Katarine i podržali našu humanitarnu prodajnu izložbu “Adventski kontRAST” i na taj način odlučili pomoći onima kojima je pomoć potrebna u ovom Božićnom razdoblju. Od srca Vam Hvala!”, poručili su uz zahvalu iz GO HDZ BiH Mostar.

“Radove su stvarali i darovali ljudi velikog srca – brojni akademski slikari i kipari, također i umjetnici-amateri, a među njima i naši najmlađi, sve kako bi prikupili sredstva kojima će uljepšati božićno-novogodišnje blagdane najpotrebitijima među nama”, napisao je premijer HNŽ-a Nevenko Herceg, koji je i sam nazočio ovoj humanitarnoj izložbi.

“Koristim prigodu čestitati stranačkim kolegama, ujedno od srca zahvaliti svima koji su se odazvali ovoj humanoj ideji. Inače, kao Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, snažno smo podržali organizaciju i realizaciju manifestacije ‘Advent u Mostaru’, kako bismo našim sugrađanima ponudili istinski prosinački ugođaj. Neka nam je svima mirno i blagoslovljeno ovo blagdansko vrijeme”, poručio je Herceg.

/Republika/

Share.

Comments are closed.