Iz Komšićevog DF-a Čovića nazvali patološkim lažljivcem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Demokratska fronta (DF) smatra da predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović narušava ugled države Bosne i Hercegovine iznoseći laži o sadržaju sastanaka koje je kao član bh. izaslanstva imao u Bruxellesu, priopćeno je u srijedu iz DF-a.

“Potpuna je laž da je bilo koji dužnosnik Europske unije Čoviću ili bilo kojem članu bh. izaslanstva kazao da će BiH dobiti kandidatski status za članstvu u Europskoj uniji ako se u sljedeća dva mjeseca izvrše izmjene Izbornog zakona, a pogotovo je”, navode iz DF-a, “laž da će BiH kandidatski status dobiti ukoliko se izmjene izvrše po segregacijskom, diskriminatornom i rasističkom modelu koji predlaže HDZ”.

“Činjenica je da Čovićevo političko djelovanje poprima oblike patološkog laganja za koje oboljeli smatra da mu dodatno jača političku poziciju. Čović i HDZ i u proteklih nekoliko godina služili su metodama patološkog laganja i učitavanja svojih stavova europskim dužnosnicima pa je to Čoviću donijelo tek poraz na izborima za člana Predsjedništva BiH. Posljednje Čovićeve laži izraz su stanja očajanja u kojem se ta anticivilizacijska politika nalazi”, stoji u priopćenju DF-a.

Iz stranke Željka Komšića na kraju zaključuju: “Jedino što je moguće istinito u vezi s Čovićevim izletom u Bruxelles jesu medijski navodi o tome da je ponovo po Bruxellesu, služeći se oprobanom propagandom, govorio o navodnoj opasnosti od stvaranja tzv. Islamske države, što je opet dijelom političke patologije Čovića i HDZ-a”.

 

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.