HIGHLANDEREXPERIENCE Blidinje – Potpuni doživljaj u 2 dana!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

HIGHLANDER Blidinje od sada nudi HIGHLANDEREXPERIENCE  Blidinje – 2 dana planinarenja i bivakiranja na Čvrsnici! HIGHLANDEREXPERIENCE  je planinarska avantura života za sve koji nemaju puno slobodnog vremena ili za one koji imaju manje planinarskog iskustva.

Dvodnevna kružna ruta duga je 28 km i vodi vas sa jezera Blidinje, kod planinarskog doma Orlova stina, kroz prekrasne krajolike planine Čvrsnice, sve do njenog najvišeg vrha Pločno na 2.228 m/nv. Blizu vrha moći ćete bivakirati u šatoru ili spavati pod zvijezdama, a sutradan se natrag spustiti do cilja na jezeru Blidinje.

Priprema za HIGHLANDEREXPERIENCE  je nužna!

Staza je vrlo zanimljiva, raznolika i izazovna, no za razliku od HIGHLANDER Blidinje petodnevne avanture života, tempo može biti laganiji, možda primjereniji za ljubitelje prirode s manje planinarskog iskustva, ali i idealna prilika za provjeru svojih vještina, sposobnosti i opreme. U 2 dana i 28 km imat ćete prilike za druženje uz stazu i uživanje u ljepotama planinskog masiva Čvrsnice.

HIGHLANDEREXPERIENCE  preporučamo svima koji su prezaposleni i koji se žele odmaknuti od svakodnevnice i zaista napuniti baterije i ispuniti se pozitivnom energijom.

Zato iskoristite vikend 24. i 25. srpnja 2021., a u ponedjeljak na poslu ispričajte svojim kolegama i prijateljima svoju avanturu života!

Za više informacija posjeti službenu stranicu organizatora HIGHLANDER Blidinje 2021.

Share.

Comments are closed.