‘Glamour kozmetika’ – Bogatstvom prirode do njegovane i zdrave kože

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Unatoč teškom vremenu za poslovanje poput ovog pandemijskog, hrabrost, inovativnost i vizija, vodili su mladu Mostarku Anamariju Knezović u kreiranju prirodne kozmetike za svaki tip kože. Tako je i nastala prava simfonija bogatsva mirisa, sastojaka i tekstura ljekovitih i prirodnih sastojaka koji tvore – ‘Glamour kozmetiku’.

“‘Glamour kozmetika’ nastala je iz moje velike ljubavi prema prirodi, make-up-u i umjetnosti. Znam da je na našem tržištu prava eksplozija prirodne kozmetike, od kojih su se mnoge uspjele razviti i u poznate brendove, ne samo u našoj zemlji, nego i regiji, no to me nije obeshrabrilo da i ja pokušam napraviti baš svoje prirodne proizvode, po receptima koje sam sama osmislila i na koje sam ponosna”, kaže dizajnerica ove kozmetičke linije Anamarija Knezović.

Ističe da je posebno ponosna na činjenicu što je Glamour kozmetika isključivo prirodna kozmetika, nastala od domaćih i prirodnih proizvoda.

“Na samom početku rada usavršila sam nekoliko proizvoda i asortiman ću postupno širiti. Proizvode koje sam do sada uspjela razviti možete pogledati na mojoj  Instagram stranici, kao i na službenoj Facebook stranici. ‘Glamour kozmetika’ je bogata prirodnim uljima i vitaminima. Za sve proizvode su pažljivo birani sastojci koji koži daju ugodan i, kao što sam naziv kozmetike kaže, glamurozan izgled, a istodobno ju njeguje”, pojašnjava Anamarija.

Sapuni za tijelo i lice, pilinzi za tijelo i usne, balzami za usne, maslac za tijelo, kreme za lice, prirodan su asortiman ‘Glamour kozmetike’, ali tu nije i kraj jer već planira i proširenje asortimana.

No, kako je bilo u vremenu pandemije, koja je prouzročila značajan ekonomski zastoj, pokrenuti biznis pripravljanja prirodne kozmetike?

“Znam da je bilo hrabro pokrenuti posao u doba korone i neizvjesnosti, ali ja vjerujem u svoje proizvode i znam da će pronaći put do ljubitelja prirodne kozmetike. Željela sam razmišljati pozitivno i nastavila sam slijediti svoje srce i želje. Sa ‘Glamour’ prirodnom kozmetikom sam prvenstveno razveselila sebe i svoje ukućane u karanteni, a onda i sve druge koji su prepoznali moj trud i ljubav prema prirodnoj kozmetici, koja zapravo i stvara sve ove proizvode. Svaka krema je napravljena iz ljubavi i s puno uloženog truda i rada. Upravo to je ono što me i čini sretnom i zadovoljnom u ovom poslu. Ljudi se samo trebaju osvrnuti oko sebe i vidjeti što nam to sve priroda pruža i koliko je ona zapravo bogata”, govori kreatorica ‘Glamour kozmetike’.

Kao što i kaže, sama priroda je utkana u ove kozmetičke proizvoe.

“Moja prva krema, također moj omiljeni prizvod, napravljena je od domaćih ruža, ubranih u bakinom vrtu. Upravo ta krema je bila moj poticaj za dalje i istinsko uživanje u svakom novom, kvalitetnom proizvodu. Kupcima bi poručila da vode računa o njezi svoje kože i sebi priušte samo ono najbolje, kvalitetnu kozmetiku jer, ja volim kazati, njegovana i zdrava koža je neprocjenjivo bogatstvo svake žene”, zaključuje Anamarija Knezović.

/Republikainfo.com/

 

Share.

Comments are closed.