Boška Ćavar: Ne znam kako nešto u Mostaru može biti probosansko; Vrijeđa me što me nazivaju “komšićka”, jer se zna koliko je on zla nanio ne samo Hrvatima

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Boška Ćavar, novoizabrana vijećnica Naše stranke za Gradsko vijeće Grada Mostara, u Podcastu Bura izjavila je kako će BH Blok kandidirati Irmu Baralija za gradonačelnicu Mostara, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ćavar je kazala kako pri izboru gradonačelnika vijećnici trebaju gledati programe koje pojedini kandidati nude, a ne iz koje stranke dolaze.

Na pitanje što ukoliko Koalicija za Mostar podrži Irmu Baraliju, a HDZ i HRS ne podrže, Ćavar odgovara da ona ne zna tko će podržati Baraliju ili ne.

– Da ja sad ne prognoziram, ali to bi onda moralo značiti da mi idemo u koaliciju, BH blok sa SDA, ja nisam pristalica tog koaliranja, ne bih podigla ruku za takav način, rekla je Ćavar.

Kazala je kako ne shvaća da u Mostaru nešto može biti probosansko, te da nju nitko ne može kupiti, ili vršiti pritisak na nju za koga će glasati.

Ona je navela kako je vrijeđa što je nazivaju “komšićkom”.

– To sam jučer doznala, nešto što ja ne mogu psihički podnijeti. To me je jučer streslo ono baš do dna. Zašto bi ja bila Komšićka, ja ne znam što sam loše uradila u ovom gradu u ovoj politici da bi me netko usporedio sa Željkom Komšićem. Zna se tko je Željko Komšić, što je on uradio i koliko je zla nanio ne samo Hrvatima, on je nanio zla cijeloj državi jer u tri mandata nije doznao gdje su Grude, gdje Široki Brijeg, poručila je Čavar i dodala:

– Moje rodno mjesto je Široki Brijeg, ja gore idem i ja sam se rodila kao Hrvatica i ne mogu mijenjati svoju nacionalnost, niti sam se ja ikad udaljila od tog naroda. Ja volim sve ljude koji žive gore, ali nisu mi mrski ni Bošnjaci ni Srbi, kazala je Ćavar.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.