Tužni dani u obitelji sportskog maga: ‘Hrabro se borila s bolešću, koliko je mogla, slomljeni smo’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Suvlasnik i direktor jednog od najpoznatijih američkih sportskih klubova suočava se s najvećom tragedijom u životu, jedno od njegovih petoro djece je preminulo.

Kći direktora i suvlasnika poznatog kluba američkog nogometa New York Giantsa, Stevea Tischa, Hillary Tisch preminula je, a bilo joj je tek 36 godina.

“Hillary je bila dobra, brižna i predivna osoba. Njezina majka, sestre, braća i ja slomljeni smo zbog njenog odlaska. To će ostaviti prazninu u našim srcima i životima”, kazao je otac Steve u izjavi koju su Giantsi poslali magazinu People.

“Ona se, poput mnogih drugih, hrabro borila s bolešću depresije, koliko god je dugo mogla. Neizmjerno je volimo i nedostajat će nam. Naša obitelj je potpuno slomljena i u žalosti zbog ovog tragičnog gubitka. Molimo za privatnost tijekom ovog teškog perioda”, stoji u izjavi neutješnog oca.

Umjetnička duša

Hilary je bila dizajnerica nakita i gemologist – stručnjak za drago kamenje, jedna je od osnivačica brenda Doen, pokrenutog u Los Angelesu. U biografiji stoji da je u tvrtki bila kreativni konzultant, a živjela je na relaciji LA, Aspen i Kolorado, sa svojim psom Pearl.

Hillary je uz strast prema antiknom nakitu, voljela i otkrivanje i prikupljanje starog namještaja, predmeta i odjeće. Nesretno preminula djevojka uz umjetničko zanimanje rado je volontirala u neprofitnoj organizaciji Operation Smile, s ocem i braćom i sestrama koja je osiguravala besplatne operacije onima koji imaju rascjep usne i nepca.

Hilary je rođena 1. studenog 1983. iza nje su ostali otac Steve i majka Patsy, sestra Elizabeth i braća Will, Holden i Zachary.

Share.

Comments are closed.