Razorila mu je brak nakon 25 godina, a otad ne skida osmijeh s lica

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jeff Bezos i ljubavnica Lauren Sanchez već više od godinu dana neometano uživaju u ljubavi koju su duže vrijeme skrivali.

Vlasnik Amazona i najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos Dan zaljubljenih proveo je u Disneylandu sa svojom bivšom ljubavnicom Lauren Sanchez.

Riječ je o paru koji se godinama nalazio iza leđa svojih bračnih partnera, no stvari su se zakomplicirale te su se prošle godine odlučili razvesti i otad nesmetano uživati u svojoj ljubavi, što sad itekako čine.

Doslovno se ne odvajaju jedno od drugoga, već su proputovali pola svijeta zajedno, a nedavni Dan zaljubljenih proveli su u Disneylandu, gdje su se odlično zabavili, sudeći po fotografijama.

Podsjetimo, Jeff se prošle godine rastao od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka zbog fatalne ljubavnice, a ona se pak razvela od supruga Patricka Whitesella.

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na prošlogodišnjem Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno ne pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti, a otad su rado viđeni gosti raznih mondenih svjetskih destinacija te društvenih događanja.

(Izvor: dnevnik.hr)

Share.

Comments are closed.